dobroge.tv

Live

Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. 250.000 de turiști sunt aşteptaţi în staţiunile de la malul mării

12 august 2022
Publicitate

Peste 250.000 de turiști sunt așteptați în acest weekend pe litoral, potrivit estimărilor oficiale. De Sfânta Maria, va fi vârful sezonului estival, după care numărul turiștilor o să scadă treptat. Hotelurile sunt pline, iar operatorii din turism le-au pregătit oamenilor diverse surprize: spectacole, fanfară, focuri de artificii, dar și mâncare delicioasă.

A fost forfotă vineri dimineață în recepțiile hotelurilor din stațiunea Mamaia. O parte dintre turiști și-au luat concendiu special pentru a petrece acest weekend pe litoral, serbându-i pe cei care poartă numele Maicii Domnului. Alții, își sărbătoresc chiar ziua de naștere.

„Deci suntem al cincilea an aici și de fiecare dată, în weekend-ul ăsta, pentru că aniversez ziua mea, alegem să fim la aici pentru servicii, pentru locuri de joacă, ce ne mai place mami? Marea e liniștită. Piscina care e minunată", a spus un turist.

„Am venit pentru valuri, pentru atmosfera întotdeauna plăcută de la hotel. Cu copilul doar în apă să ne bucurăm că e apa nemaipomenită, caldă, fără alge. Totul bine, ca de obicei”, a spus o turistă.

Operatorii economici se bucură de hoteluri pline, iar cei mai mulți dintre ei le-au pregătit oaspeților lor surprize care mai de care mai plăcute.

„În acest weekend, gradul nostru de ocupare atinge un procent de 98%, ceea ce ne bucură enorm, hotelul este aproape plin și vremea este minunată la mare. Oferim turiștilor o dată pe sejur și o cină a la carte, felurite spectacole, atât pentru adulți, cât și pentru copii, chiar acum pe plajă este și un eveniment de zumba și spuma party”, a spus Dana BOERESCU, manager hotel.

„Gradul de ocupare este de 100%. Ofertele noastre sunt avantajoase, la 5 nopți de cazare, avem o noapte gratuită. De asemenea, șezlongurile și parcarea sunt gratuite. Prețul unei camere pe noapte este de 350 lei”, a spus Lidia ADAM, manager hotel.

Acest weekend se anunță a fi cel mai aglomerat de la începutul sezonului estival. Apoi, însă rezervările ar urma să scadă treptat, conform estimărilor.

„Suntem înaintea celui mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc. Camere se găsesc foarte greu astăzi, disponibilitățile sunt foarte limitate, însă reușim să mai găsim camere în sudul litoralului”, a spus Ștefan NECULA, manager agenție de turism.

„Toate stațiunile sunt pline, este cerere din plin și ne bucură acest lucru pentru toate aceste opțiuni de vacanță, în funcție de preferințele și de bugetul turiștilor”, a spus Corina MARTIN, manager agenție de turism.

Weekend-ul acesta pe litoral este doar despre distracție, relaxare și voie bună. Plaja, cluburile, terasele, Satul de Vacanță sau Ziua Marinei sunt doar câteva dintre atracții. Unii turiști au început deja petrecerea încă de vineri dimineață când au dansat în spumă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233