dobroge.tv

Live

Poveștile din spatele uniformei: Ana și Iulian ne vorbesc despre motivația din spatele visului de a lucra în Forțele Navale

15 august 2022
Publicitate

La bordul navelor se află mulți tineri care doar ce au terminat fie Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, fie Școala Militară de Maiștri Militari. Sunt dornici, harnici și cu toții își doresc un viitor mai bun. Au ales această carieră pentru că, pe lângă faptul că le place uniforma, vor să apere chiar și cu prețul vieții lor țara și patria. Povestea lor o vedeți în materialul următor.

Nu este o performanță singulară. Nu este doar meritul meu, este meritul mai multor persoane care mi-au fost alături pe parcursul celor patru ani de Academie. Am început încă din liceu, am absolvit un liceu militar, să am această doctrină a învățării. Mi-a plăcut întotdeauna să învăț, și atunci mi se părea firesc să continui și în facultate pentru a-mi dezvolta cele mai bune capacități, pentru a-mi desfășura misiunea de ofițer în continuare în Forțele Navale, într-un mod desăvârșit. Îmi place să cred că toate femeile ar trebui să aibă o șansă cât de cât egală, nu putem să sărim într-o extremă sau în cealaltă, pentru că nu suntem făcuți să fim la fel dar, avem o șansă la fel de mare ca și ei și cred că este și mai ușor pentru noi fiind mai determinate câteodată, mai atente, mai meticuloase”, a declarat aspirant Ana Cristina Geică, șef de promoție Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

„Ce m-a motivat? Faptul că de când eram mic mi-a făcut plăcere să lucrez cu partea asta de motoare, de tot ce înseamnă mecanica navală. Academia are în dotare profesori de foarte mare calitate, care te vor îndruma spre ceea ce-ți dorești să faci pe viitor. Și, de ce nu, Academia produce calitate, în primul rând”, a declarat aspirant Iulian Mihai Savu, șef de promoție Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233