dobroge.tv

Live

Va fi spectacol total în Piața Ovidiu: joc de lumini, proiecții 3D, efecte speciale, dans, muzică și concert The Motans

17 august 2022
Publicitate

Pregătirile pentru ultimul eveniment cultural al verii de la Constanța, spectacolul „Tomis – Luminile istoriei”, au intrat în linie dreaptă. După mai bine de două luni de pregătiri, repetiții, măsurători și probe, toți cei peste 100 de specialiști și artiști angrenați în proiect sunt gata să le ofere spectatorilor un show așa cum n-au mai văzut până acum la malul mării negre. Totul se va întâmpla în ultimul weekend al acestei luni, pe 27 august, în Piața Ovidiu din Constanța. Invitații speciali ai spectacolului sunt cei de la The Motans.

Cam de două luni se lucrează la repetiții, la scenariu, la absolut tot ce înseamnă acest eveniment care, în spate strânge o echipă de aproximativ 100 de oameni care lucrează la el. Lucrăm cu oameni pregătiți în domeniu, oameni capabili, cu regizor de eveniment, cu regizor tehnic care își fac treaba cum trebuie și, suntem convinși că va ieși ce trebuie.

Acoperă o gamă variată de gusturi prin ceea ce facem, are o poveste acest eveniment. Orice eveniment dacă are o poveste interesantă și e scrisă cum trebuie, are succes.

Vor fi instalate niște turnuri care vor proiecta imagini pe muzeul de istorie, în părțile laterale ale muzeului vor fi turnurile de lasere care vor trimite către public efectele laser, scena va fi amplasată în fața muzeului și, practic, prin laser vrem să simbolizăm trecerea timpului, acel tunel al timpului, va fi creat de niște raze concentrice, cu o perdea de fum, niște raze interesante. Iar, prin proiecția tridimensională vom proiecta imagini pe muzeul de istorie, unde chiar însuși Ovidiu va prinde viață și va vorbi”, a declarat Jean Vlad, organizator „Tomis – Luminile istoriei”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233