dobroge.tv

Live

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a luat sfârșit: „Cred că pentru Constanța evenimentele culturale sunt o nevoie”

31 august 2022
Publicitate

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului a luat sfârșit. Timp de aproape două luni, Constanța s-a transformat într-o adevărată capitală a culturii și a teatrului. Festivalul a cuprins peste 40 de spectacole, piese de teatru și concerte și este văzut drept un real succes atât de organizatori, dar mai ales de constănțenii și turiștii care au luat parte la reprezentanții. Reprezentațiile au avut loc la Teatrul de Vară Soveja și în parcul Arheologic din centrul orașului.

Cred că a însemnat un semn foarte clar că e un loc care are nevoie de cultură, de spectacole de expoziții, de o anumită efervescență culturală pentru că e un spațiu viu, un oraș plin de oameni doritori de așa ceva. E un public foarte bun. Cred că pentru Constanța, nu doar acest eveniment, ci în general evenimentele culturale sunt o nevoie și este important ca ele să crească de la an la an. Eu sper din suflet să devină o tradiție. Nu doar Stagiunea Estivală, dar să ne și întoarcem la ideea de festival, dar e cu totul alt profil. Una este să ai o Stagiune întinsă pe două luni, pe perioada verii, care este outdoor. Are caracteristicile lui un astfel de eveniment, dar cred că este nevoie de reîntoarcere și la un festival de 10 zile care să aibă spectacole indoor”, a declarat Erwin Șimșensohn, director Teatrul de Stat Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233