dobroge.tv

Live

„Noaptea Bibliotecii” - concerte, expoziții, ateliere, jocuri, dezbateri, prezentări 3D, dansuri și tururi ghidate la Biblioteca „Ioan N. Roman”

23 septembrie 2022
Publicitate

Concerte, expoziții, ateliere, jocuri, dezbateri, prezentări 3D, dansuri și tururi ghidate. Toate au fost pregătite pentru „Noaptea Bibliotecii”. De asemenea, toți cei prezenți vor putea pleca acasă cu o carte la alegere de pe „Raftul Verde”. Doritorii o vor putea lua gratuit. Mai mult, scriitorul de literatură pentru copii, Petcu Abdulea va vorbi despre cărțile sale. Participanții vor avea ocazia de a achiziționa cartea „Copacul cu 13 etaje” direct în cadrul evenimentului. Aceasta este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Evenimentul va avea loc pe 24 septembrie și va începe la ora 16:00.

Sunt numeroase evenimente pe care le-am construit împreună cu bibliotecarii Bibliotecii Județene pentru toate categoriile de vârstă, dar trebuie să vă spunem că ne-am gândit la un mod cu totul și cu totul special la copii și adolescenți. Ei vor fi sărbătoriții acestui eveniment. Ne bucurăm împreună de cărți dar nu numai de cărți.

Evenimentele ocupă o plajă foarte largă: de la atelierele de creație, de decupaje, de desen, până la teatru. Acest festival se va deschide cu un concert de promenadă susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale Române care va avea loc pe platoul din fața bibliotecii la ora 16.00. Este o sărbătoare pe care Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” o oferă tuturor constănțenilor. Este o sărbătoare a noastră”, a declarat prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici, managerul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233