dobroge.tv

Live

Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Constanța. Prețurile sunt mai mari chiar și cu 25% față de anii trecuți: „Păi mi-a zis cât costă și e un sfert din pensia mea”

23 septembrie 2022
Publicitate

O vestimentație de toamnă sau iarnă costă mai mult anul acesta chiar și cu 25%. De pildă, la Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte toate produsele s-au scumpit, susțin constănțenii. De la haine de blană și până la cuverturi de pat, oamenii vor scoate mai mult din buzunar. Însă, cum toate prețurile sunt mai ridicate, aceștia se gândesc de două ori înainte de a cumpără ceva. O parte dintre ei sunt de părere că cele mai multe dintre prețuri nu se justifică, alții îi înțeleg pe comercianții care au majorat tarifele.

Târgul național de îmbrăcăminte și încălțăminte și-a deschis porțile în acest sezon la Constanța. Aici sunt expuse toate articolele vestimentare de toamnă și iarnă. Comercianții și producătorii au adus pe standuri de la îmbrăcăminte pentru adulți și copii și până la lenjerii și cuverturi de pat, însă toate acestea sunt mai scumpe anul acesta chiar și cu 25%.

Pe lângă încălțăminte, la târgul de îmbrăcăminte care are loc în acest an la Pavilionul Expozițional, găsiți și veste din blană naturală. De exemplu, cea pe care o port acum este din blană de vulpe argintie și costă 1.400 lei, transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

Chiar dacă au de unde alege, constănțenii sunt totuși reticenți pentru că produsele expuse sunt mult prea scumpe. Așa că cei mai mulți dintre ei admiră produsele de pe stand, întreabă de preț și pleacă mai departe.

Constănțeancă: Foarte foarte scumpe la toate. E jale.

Reporter: E mai scump ca anul trecut?

Constănțeancă: Mult mai scump, mult mai scump.

Reporter: Vreți să vă luați ceva anume sau doar vă uitați?

Constănțeancă: Mă uit pentru că nu-mi permit.

***

Constănțeancă: Vreau să-mi iau o scurtă de piele și zic totuși că e cam piperat. Scrie aici, dar nu văd bine cu ochelarii mei distanță

Reporter: 1.000 lei adică 10 milioane.

Constănțeancă: Eh, e cam mult.

Au lucruri frumoase, dar cam scumpe. Păi mi-a zis cât costă și am zis că e un sfert din pensia mea”, spune o constănțeancă.

Majorările ar fi justificate, susțin unii constănțeni, asta și pentru că energia, gazul, dar și mâncarea sunt mai scumpe. De cealaltă parte, sunt și oameni care consideră că anumite produse nu-și merită banii.

Dacă energia s-a scumpit, transportul, inflația s-a mărit așa că și ei au dreptate”, spune un constănțean.

Totul s-a scumpit, dar după părerea mea cred că totul este o escrocherie cu toate prețurile pe care le găsim pe piață la ora actuală”, spune un alt constănțean.

Târgul care se desfășoară la Pavilionul Expozițional din Constanța va fi deschis până duminică la ora 16.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233