dobroge.tv

Live

Volumul „Amintiri din «Epoca de aur»”, lansat la Constanța

26 septembrie 2022
Publicitate

Uniunea Armenilor din România au sărbătorit „Ziua Națională a Republicii Armenia”. Anul acesta, s-au împlinit 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Armenia. Cu această ocazie, a fost lansat și volumul „Amintiri din «Epoca de aur»”, o carte autobiografică scrisă de profesorul Arșaluis Sarhisian Gurău.

Este vorba de trecutul nostru destul de recent care a fost numit în mod impropriu, zicem noi, Epocă de Aur. Am privit înapoi fără mânie, poate cu nostalgie și oarecare melancolie”, a declarat Arșaluis Sarhisian Gurău, autorea vol. „Amintiri din «Epoca de aur»”.

„Noi prețuim toată porțiunea asta de o anumită vârstă a comunității armene care a dat atât de mult înapoi din punct de vedere artistic și cultural. Pe lângă partea financiară, parte care era în creștere la momentul respectiv, cât și pentru armonie și liniște. Ei au căutat o siguranță, toți. În primul rând armenii, dar și grecii și evreii și vlahii”, a declarat dr. Liviu Merdinian, președinte Uniunea Armenilor din România, sucursala Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233