dobroge.tv

Live

Festivalul Național de Poezie, în acest weekend, la Biblioteca Județeană din Constanța

06 octombrie 2022
Publicitate

Festivalul Național de Poezie are loc la Constanța în acest weekend la Biblioteca Județeană din Constanța. La eveniment și-au anunțat participarea poeți din întreaga țară care vor recita poezii în cadrul a două întâlniri cu publicul constănțean. Festivalul este susținut de Consiliul Județean Constanta, Primăria Municipiului Constanta, Universitatea Ovidius Constanța, Uniunea Scriitorilor din România și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Veți avea ocazia să ascutați poeți veniți din toată țara și deopotrivă poeți constănțeni și dobrogeni ai Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor. Această inițiativă pornește de la această lipsă și dorește cumva să devină o emblemă a orașului nostru și să atragă cât mai mulți tineri, pentru că poezia este un mod de a celebra bucuria vieții, de a sărbători fiecare clipă care trece pe lângă noi și de a ne opri puțin în loc.

Și nu trebuie să uităm că poezia nu este numai acel text pe care îl regăsim în manualele școlare și pe care, de multe ori, suntem siliți să-l învățăm pentru serbări. Poezia este un mod de a trăi, un mod de a comunica și un mod de a celebra bucuria vieții”, a declarat dr. prof. univ. habil. Angelor Mitchievici, director al Bibliotecii Județene „I.N. Roman” Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233