Live

Ultimele zile de plajă, pe litoral

Turiștii profită la maxim de ultimele zile de vreme frumoasă. Deși administratorii plajelor au început să strângă, încă sunt oameni care ies să se bucure de mare și de soare. Prețurile sunt mai mici, soarele este mai blând și stațiunea mai liberă, spun turiștii.

publicat pe 15 septembrie 2020
Roxana Dumitrică

În cea mai aglomerată stațiune de pe litoral, plaja s-a golit. Unde până acum câteva zile erau șezlonguri, umbreluțe și baruri, acum a rămas doar nisipul. Din cauza profitului mic înregistrat în această vară, mulți patroni au tras deja obloanele.

Turiștii, însă, nu se dau plecați. vremea frumoasă și prețurile mici i-au făcut pe cei aflați pe litoral să profite la maxim de sejur, chiar și cu mai puține opțiuni de distracție.

Și marea a fost luată cu asalt de ultimii turiști de pe litoral.

De joi, vremea se va răci drastic, anunță meteorologii. Mercurul din termometre nu va mai depăși 20 de grade ziua, iar apa mării se va răci considerabil.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233