dobroge.tv

Live

Spectacol de teatru pentru tineret: patru elevi constănţeni, vizită la N.A.S.A. cu final surprinzător

15 septembrie 2020
Publicitate

Patru elevi constănțeni eminenți câștigă un concurs internațional de robotică și primesc drept premiu o vizită la N.A.S.A. Ajung să viziteze un centru de lansare a rachetelor și... dintr-o eroare, pornesc în cosmos la bordul unei capsule spațiale. Este povestea prezentată într-un spectacol de teatru pentru tineret. Reprezentațiile pot fi urmărite online, până pe 22 septembrie.

Aventură, suspans, conflict, umor, dar și un final surprinzător. Asta își propune să aducă publicului proiectul Zero Gravity Dimension. Povestea îi are în prim-plan pe patru elevi constănțeni, care au câștigat un concurs internațional de robotică, iar premiul este o vizită la N.A.S.A. Însoțiți de doi profesori și de robotul cu care au câștigat concursul, cei patru vizitează un centru de lansare a rachetelor.

Lucrurile decurg bine, iar tinerii sunt fascinați de ce găsesc la N.A.S.A. Vizita lor este dată peste cap când, aparent, dintr-o eroare de programare, capsula spațială în care se aflau pornește în cosmos.

Pe parcursul călătoriei în spațiu, adolescenții constănțeni au parte de diferite conflicte, mai ales că studiază la licee diferite, aflate în concurență - Mircea cel Bătrân și Ovidius.

Experiența ajunge însă la final, iar capsula spațială se întoarce în siguranță pe pământ. Așa află toți cum s-a întâmplat

Spectacolul a fost filmat la Planetariul Constanța, care s-a transformat într-o capsulă spațială.

În sprijinul jocului actorilor au fost pregătite efecte sonore și muzicale de mare impact, cu influență spațială, specifice jocurilor video și filmelor S.F..

Reprezentațiile spectacolului vor fi difuzate online, în mod gratuit, pe pagina de facebook „Zero Gravity Dimension”, până pe 22 septembrie 2020, începând cu ora 20. Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233