dobroge.tv

Live

Asociația Elevilor din Constanța recrutează: „Completează formularul și hai să ne dezvoltăm împreună!”

20 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Asociația Elevilor din Constanța recrutează. Așa că elevii care simt că drepturile lor nu sunt respectate sau vor să aducă o schimbare în sistemul de învățământ mai pot completa formularul pus la dispoziție de asociație pe pagina lor de socializare. Caravana recrutărilor se va încheia pe 21 octombrie.

Vă anunț că AEC recurtează. Eu am intrat în AEC în toamna anului 2020. Și când mă gândesc că am intrat în AEC acum doi ani îmi dau seama ce diferență a făcut AEC pentru mine. Cât am crescut și cât dezvoltat”, a declarat Mihaela Rădulescu, vicepreședinte AEC.

Când am intrat în Asociație mi-am făcut foarte mulți prieteni noi și am învățat despre foarte multe drepturi pe care nu știam că elevii le au. Dacă vrei și tu să faci parte din Asociația Elevilor completează formularul și hai să ne dezvoltăm împreună”, a declarat Lorena Drăgușin, membru AEC.

De când am intrat în AEC am avut o grămadă de oportunități de a mă dezvolta atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Dacă vrei și tu să faci parte din AEC nu mai sta pe gânduri și completează formularul”, a declarat Ioana Stamatin, vicepreședinte AEC.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233