Live

Unii în bănci, alții pe plajă

A treia zi de școală i-a găsit pe unii elevi, nu în bănci sau în fața calculatorului, ci pe plajă. Copiii și-au prelungit vacanța alături de părinți sau bunici pe litoral. Mulți părinți consideră că prima săptămână de școală este mai mult organizatorică, iar copiii nu pierd multă informație. Până când începe predarea materiei, copiii se mai bucură de ultimele zile de plajă.

publicat pe 17 septembrie 2020
Ina Popescu

Mai mulți copii se jucau miercuri pe plajă, deși ar fi trebuit să fie la ore. Părinții spun că au ales această perioadă pentru concediu ca să evite aglomerația de pe litoral. Pentru aceștia, vacanţa prelungită este un prilej bun ca să decidă dacă îi duc pe cei mici sau nu la şcoală, alături de ceilalţi elevi.

“Păi, pentru noi este prima vacanță pe anul acesta pentru că am considerat că acum e puțină lume și e safe pentru copii. Oricum e o nebunie totală, un haos aș putea să spun și nu știm exact cum o să învețe, online sau fizic. Am considerat că din punct de vedere emoţional e mai ok pentru el să depășească momentul ăsta de haos. Așadar, până se vor mai aranja lucrurile suntem la mare”, a spus un părinte.

Vremea frumoasă și prețurile atractive i-au încântat pe mai mulți turiști să rămână pe litoral și să se bucure de ultimele zile de plajă, chiar dacă școala a început deja.

Și câțiva bunici s-au mai folosit de ofertele programului ‘Litoralul pentru toți’ și si-au adus nepoții să profite de ultimele zile de joacă.

Și elevii de liceu sunt pe plajă. Pe unii îi așteaptă un an greu, așa că s-au gândit să se mai relaxeze câteva zile la malul mării.

“Fiind totuși începutul școlii, am zis totuși că pot să vin la mare să mă bucur un pic. După aceea, o să revin în forță. Fiind clasa a 12-a, o să încep mai serios”, a spus un elev.

Chiar şi la mijlocul lunii septembrie, vremea pe litoral rămâne îmbietoare. O ocazie pentru turişti să vină cu familia la mare.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Se răceşte vremea pe litoral: meteorologii anunţă weekend cu temperaturi ce nu vor depăşi 20 de grade

Turiștii se despart cu greu de mare. Pentru aceștia, probabil sunt ultimele zile de distracție pe litoral. Începând cu acest weekend, vremea se strică.

Unii turiști, însă, nu se dau plecați....

Vreme perfectă pe litoral pentru pasionaţii de kitesurfing

Kitesurfing-ul este unul dintre sporturile nautice cu un ritm de dezvoltare foarte rapid şi cu o popularitate din ce în ce mai mare în România. Din multe puncte de vedere seamănă cu schiul nautic, doar că în...

Lucrările la Cazinoul din Constanța avansează

Când au scos planșeul din beton din sala principală a Cazinoului, inginerii au descoperit grinzile de oţel corodate de vreme şi-au luat decizia ca să le înlocuiască. Cele noi sunt identice ca dimensiuni dar...

Premieră românească în industria de petrol și gaze

Lucrările la conducta submarină din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia MGD au început în comuna Corbu. Vorbim despre primul proiect de exploatare de valorificare a resurselor de care dispune...

Ultimele zile de plajă, pe litoral

În cea mai aglomerată stațiune de pe litoral, plaja s-a golit. Unde până acum câteva zile erau șezlonguri, umbreluțe și baruri, acum a rămas doar nisipul. Din cauza profitului mic înregistrat în această...

Spectacol de teatru pentru tineret: patru elevi constănţeni, vizită la N.A.S.A. cu final surprinzător

Aventură, suspans, conflict, umor, dar și un final surprinzător. Asta își propune să aducă publicului proiectul Zero Gravity Dimension. Povestea îi are în prim-plan pe patru elevi constănțeni, care au...

Un oraș întreg rămâne mâine fără apă. RAJA intervine la Murfatltar


Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233