dobroge.tv

Live

Unii în bănci, alții pe plajă

17 septembrie 2020
Publicitate

A treia zi de școală i-a găsit pe unii elevi, nu în bănci sau în fața calculatorului, ci pe plajă. Copiii și-au prelungit vacanța alături de părinți sau bunici pe litoral. Mulți părinți consideră că prima săptămână de școală este mai mult organizatorică, iar copiii nu pierd multă informație. Până când începe predarea materiei, copiii se mai bucură de ultimele zile de plajă.

Mai mulți copii se jucau miercuri pe plajă, deși ar fi trebuit să fie la ore. Părinții spun că au ales această perioadă pentru concediu ca să evite aglomerația de pe litoral. Pentru aceștia, vacanţa prelungită este un prilej bun ca să decidă dacă îi duc pe cei mici sau nu la şcoală, alături de ceilalţi elevi.

“Păi, pentru noi este prima vacanță pe anul acesta pentru că am considerat că acum e puțină lume și e safe pentru copii. Oricum e o nebunie totală, un haos aș putea să spun și nu știm exact cum o să învețe, online sau fizic. Am considerat că din punct de vedere emoţional e mai ok pentru el să depășească momentul ăsta de haos. Așadar, până se vor mai aranja lucrurile suntem la mare”, a spus un părinte.

Vremea frumoasă și prețurile atractive i-au încântat pe mai mulți turiști să rămână pe litoral și să se bucure de ultimele zile de plajă, chiar dacă școala a început deja.

Și câțiva bunici s-au mai folosit de ofertele programului ‘Litoralul pentru toți’ și si-au adus nepoții să profite de ultimele zile de joacă.

Și elevii de liceu sunt pe plajă. Pe unii îi așteaptă un an greu, așa că s-au gândit să se mai relaxeze câteva zile la malul mării.

“Fiind totuși începutul școlii, am zis totuși că pot să vin la mare să mă bucur un pic. După aceea, o să revin în forță. Fiind clasa a 12-a, o să încep mai serios”, a spus un elev.

Chiar şi la mijlocul lunii septembrie, vremea pe litoral rămâne îmbietoare. O ocazie pentru turişti să vină cu familia la mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233