dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Femeia care şi-a bătut fără milă fetiţa pentru că seamănă cu tatăl ei, condamnată la închisoare cu suspendare. Avocatul femeii: ''Eu zic că-i o sentinţă corectă''

08 noiembrie 2022
Publicitate

Femeia din Constanța care și-a bătut fetița de doi ani după ce soțul a anunțat-o că divorțează, a fost condamnată la închisoare cu suspendare, muncă în folosul comunităţii şi 10.000 de lei despăgubiri morale. Micuța a fost lovită fără milă, amenințată și umilită de propria mamă care a și filmat grozăvia. Aşa au aflat autorităţile care au intrat pe fir. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Femeia care și-a bătut fetița doar de doi ani de zile în luna ianuarie s-a ales cu o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Mai mult, a fost obligată la plata către persoana vătămată a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

„Noi nu avem nimic de comentat față de deciziile date de instanţă, nu formulăm apel, aşteptăm în termenul legal de 10 zile dacă Parchetul face sau nu face apel în cauză. În opinia mea, eu zic că-i o sentinţă corectă”, a declarat Paul Foleanu, avocatul mamei.

Sunt imagini greu de privit. Fetiţa de doi ani a fost lovită în repetate rânduri chiar de către cea care i-a dat viața. Femeia a fost orbită de furie și pare că n-a mai gândit limpede. A vrut doar să se răzbune pe soțul ei, plecat la muncă în străinătate. Bărbatul se pare că îi ceruse divorțul. Imaginile au ajuns și la poliție.

Tatăl fetiței a plecat să lucreze în Olanda chiar înainte de sărbători, iar femeia a rămas acasă cu cei trei copii de opt, cinci respectiv doi ani. Când a auzit ce s-a întâmplat, bărbatul a venit de urgență înapoi în țară.

Familia a recunoscut că femeia avea probleme. Ar fi intrat în depresie de când el a plecat în străinătate și ar fi mers chiar și la un psiholog ca să depăşească momentul, însă totul a culminat înainte de sărbători când și-a luat la bătaie propria fiică.

„O mamă sănătoasă din punct de vedere mental nu ar putea face rău unei ființe pe care se presupune că ar trebui să o iubească. Cel mai probabil mama a trăit într-un continuu dezechilibru emoțional și nu a putut să-și stăpânească emoțiile. Infidelitatea poate fi un motiv de răzbunare pentru că persoana înşelată suferă o pierdere şi-atunci nu mai este capabilă să gândească raţional”, a declarat Elena Stambuli, psiholog.

Copilul cel mare a plecat cu tatăl său în Olanda, iar ceilalţi doi mai mici sunt crescuţi de bunica maternă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233