dobroge.tv

Live

Se răceşte vremea pe litoral: meteorologii anunţă weekend cu temperaturi ce nu vor depăşi 20 de grade

19 septembrie 2020
Publicitate

Vremea s-a stricat pe litoral. E primul weekend când temperaturile scad și nu va mai fi vreme de plajă. Administratorii de plajă au strâns deja mare parte din șezlonguri, iar terasele au tras obloanele. Pe plaje turiștii s-au bucurat de ultimele clipe petrecute la mare.

Turiștii se despart cu greu de mare. Pentru aceștia, probabil sunt ultimele zile de distracție pe litoral. Începând cu acest weekend, vremea se strică.

Unii turiști, însă, nu se dau plecați. Prețurile mici i-au făcut pe cei aflați pe litoral să profite la maxim de sejur, chiar și cu mai puține opțiuni de distracție. Spun că preferă această perioadă din mai multe motive.

“În primul rând pe plaje este mai puțină lume și ne putem feri de această boală. În al doilea rând și din motive economice, pentru că acum costă mai puțin și sunt aceleași servicii ca în perioada de vară”, a spus un turist.

Ieri, turiștii rămași au ieșit pe plajă doar pentru o ultimă poză cu marea. În ciuda vremii, unul-doi s-au aventurat și au făcut baie în mare. Pe unii nu îi sperie nici vântul, nici vremea rece.

Meteorologii spun că vremea se răcește. În weekend temperaturile nu vor depăși 20 de grade, iar apa mării se va răci considerabil. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233