dobroge.tv

Live

Șoferii constănţeni au început să își înlocuiască anvelopele de vară de la maşini cu cele de iarnă. Care sunt preţurile pentru schimbarea cauciucurilor

21 noiembrie 2022
Publicitate

Șoferii au început să își schimbe anvelopele de vară de la maşini cu cele de iarnă, însă sunt mai puțini decât anul trecut. Chiar dacă temperaturile sunt ridicate în această perioadă, specialiștii recomandă conducătorilor auto să facă acest lucru din timp pentru a evita o problemă în trafic, statul la cozi ori o amendă de la poliție. Prețurile pentru schimbarea cauciucurilor pornesc de la 150 de lei și cresc în funcție de tipul acestora.

Chiar dacă este aproape sfârșitul lunii noiembrie, nu mulți șoferi se mai înghesuie să își schimbe anvelopele de vară cu cele de iarnă. Vremea frumoasă ar fi unul dintre motivele pentru care conducătorii auto amână să făcă acest lucru. Mecanicii le recomandă însă șoferilor să se grăbească și să își schimbe anvelopele pentru a evita în acest fel statul nejustificat la cozi. La acest service auto din Constanța proprietarul spune că nu mai vin atât de mulți șoferi ca în anii trecuți.

“Ei ar trebui să fie pregătiți din timp că în noiembrie, se apropie luna decembrie și evident că la un moment dat o să ne trezim cu 0 grade și nu trebuie să stăm la o coadă, să pierdem timpul câteva ore sau chiar o zi întreagă să stăm la vulcanizare. Recomand conducătorilor auto să își schimbe din timp anvelopele odată, evident, cu venirea sezonului, noiembrie chiar decembrie”, a spus Vasile HANGHICEL, patron service auto.

Unii patroni de service-uri auto spun că anvelopele all season nu oferă atât de mare siguranță precum o fac cele speciale pentru fiecare sezon.

“Majoritatea am văzut că pun anvelope all season deși cele care sunt dedicate sezonului rece dau rezultate mai bune traficului și oferă o siguranță mai bună șoferului și pasagerilor”, a precizat Vasile HANGHICEL, patron service auto.

În unele depozite de cauciucuri există anumite beneficii pentru cei care cumpără anvelopele de la ei.

“Pentru anvelopele cumparate de la noi se oferă montaj și echilibrat gratuity. Pentru anvelope de iarnă, de exemplu dimensiuni mai comune, 195, 65, 15, anvelopele de iarnă pleacă de la 275 de lei per bucată, evident cu montat și echilibrat gratuit. 205, 55, 16, iarăși o mărime comună pleacă de la 310 lei per bucată”, a spus Marius CEOUCĂ, gestionar service auto.

Unii conducători auto spun că nu vor să stea la cozi așa că au venit să își schimbe anvelopele chiar dacă este vremea frumoasă. Mai mult decât atât, aceștia vor să facă și economie. Așa că șoferii caută service-urile cu cele mai mici prețuri.

Conducătorii auto care nu își echipează corespunzător mașinile pentru sezonul rece se pot alege cu amenzi de până la 2.900 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233