dobroge.tv

Live

Vara din septembrie

21 septembrie 2020
Publicitate

În calendar vara s-a încheiat, însă afară temperaturile sunt numai bune de plajă. Și apa mării este caldă și numai bună de scăldat. Sute de turiști au luat cu asalt litoralul în această perioadă. Prețurile mici și vremea frumoasă sunt cele care i-au atras pe oameni la malul mării. În plus, a dispărut și aglomerația din mijlocul sezonului. Astfel, turiștii se simt mai în siguranță.

La Mamaia nu mai este de mult aglomeraţia de altă dată. Asta în ciuda faptului că vremea este perfectă pentru plajă. Singurul semn de toamnă este briza care mai adie din când în când. În rest: 25 de grade de Celsius în aer, apa mării undeva pe la 22, cer senin, soare, adică ce-ţi poţi dori mai mult de la luna septembrie? Aşa s-au gândit şi cele câteva sute de turişti care au dat o fugă la mare şi nu au regretat.

Meteorologii spun că de temperaturile de vară ne vom mai putea bucura şi săptămâna aceasta. Iar weekend-ul viitor va veni cu valori de până la 28 de grade Celsius. Specilaiștii spun chiar că aceasta este cea mai călduroasă lună septembrie din istorie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233