Live

Vara din septembrie

În calendar vara s-a încheiat, însă afară temperaturile sunt numai bune de plajă. Și apa mării este caldă și numai bună de scăldat. Sute de turiști au luat cu asalt litoralul în această perioadă. Prețurile mici și vremea frumoasă sunt cele care i-au atras pe oameni la malul mării. În plus, a dispărut și aglomerația din mijlocul sezonului. Astfel, turiștii se simt mai în siguranță.

publicat pe 21 septembrie 2020
Denisa Apostol

La Mamaia nu mai este de mult aglomeraţia de altă dată. Asta în ciuda faptului că vremea este perfectă pentru plajă. Singurul semn de toamnă este briza care mai adie din când în când. În rest: 25 de grade de Celsius în aer, apa mării undeva pe la 22, cer senin, soare, adică ce-ţi poţi dori mai mult de la luna septembrie? Aşa s-au gândit şi cele câteva sute de turişti care au dat o fugă la mare şi nu au regretat.

Meteorologii spun că de temperaturile de vară ne vom mai putea bucura şi săptămâna aceasta. Iar weekend-ul viitor va veni cu valori de până la 28 de grade Celsius. Specilaiștii spun chiar că aceasta este cea mai călduroasă lună septembrie din istorie.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233