dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Toate locurile de joacă din oraș vor fi împrejmuite și închise pe timpul nopții

25 noiembrie 2022

Publicitate

Toate locurile de joacă din orașul Constanța vor fi împrejmuite și închise pe timpul nopții. Decizia a fost luată pentru protecția și siguranța celor mici, dar și a mobilierului urban amplasat. Însă, cel puțin momentan, există o problemă. Cine închide și deschide aceste locuri în fiecare zi? Potrivit autorităților, asociațiile de locatari nu vor să-și asume această responsabilitate, iar singura variantă care îi mai rămâne conducerii sunt tot polițiștii locali.

"Avem contract în curs de derulare pentru împrejmuriea tuturor locurilor de joacă din municipiu, astfel încât acestea să fie protejate, atât cât se poate, împotriva vandalizării. Să le închidem seara și să le deschidem dimineața, să nu mai reprezinte un refugiu pentru cei care consumă alcool", a declarat Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța.

"Și se pare că ajungem la poliția locală, dar îi încărcăm pe ei săracii că și așa au multe de făcut, dar chiar trebuie să rezolvăm problema asta după ce securizăm perimetrul și închidem locurile de joacă, e prozaică, dar e o problemă, să vedem cine închide și cine deschide, dar o să o rezolvăm și pe asta", a declarat Vergil Chiţac, primarul municipiului Constanța.


Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Cultură cu de toate

Retrospectivă

Reteta Sanatatii

Sarcina cu risc

Reteta Sanatatii

Boala paradontală

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

În centrul atenției

Cu Bogdan Papacostea

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233