dobroge.tv

Live

„Seaside Stories”, cel mai nou spectacol al Teatrului de Stat Constanța, trei reprezentații în acest weekend

„Seaside Stories”, cel mai nou spectacol al Teatrului de Stat Constanța, trei reprezentații în acest weekend
29 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Trupa Teatrului de Stat Constanța s-a întors ieri dintr-un turneu în două orașe ale Transilvaniei – Miercurea-Ciuc și Cluj-Napoca – și așteaptă publicul constănțean la reprezentațiile din zilele următoare, la Sala Studio din Strada Ion Lahovari nr. 2A.

În datele de 1, 2 și 3 decembrie, de la ora 19:00, este programat cel mai nou spectacol al TSC, „SEASIDE STORIES”, în regia reputatului Radu Afrim, care este și autorul scenariului, un colaj de texte despre mare, scrise de șase autori români contemporani: Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Goșu, Tudor Ganea, Nicoleta Dabija, la care se adaugă un poem de Nina Cassian. Scenografia este concepută de tânărul Theodor Cristian Niculae. Distribuția, în ordinea intrării în scenă, este următoarea: Liliana Ghiță, Ștefan Mihai, Theodor Șoptelea, Cătălin Bucur, Marian Adochiței, Anaïs Agi-Ali (elevă), Cătălina Mihai, Iulian Enache, Laura Iordan, Liliana Cazan, Mihaela Velicu, Alina Manțu, Cristiana Luca, Lana Moscaliuc, Nina Udrescu, Remus Archip, Andrei Bibire, Alex Burcă (elev).

Din echipa de creație a spectacolului mai fac parte: asistent de regie Mara Oprea, lighting designer Cristian Niculescu, asistent de scenografie Paula Rusu. Andrei Dermengiu și Marian Adochiței au realizat filmările alături de Radu Afrim, iar primul, Andrei Dermengiu, a făcut și montajul video.

Alexandru Bibere – operator lumini, Alexandru Popa și Eduard Lupu – operatori sunet, Andrei Dermengiu – regizor tehnic.

Cele trei reprezentații sunt sold out, la fel ca cele două din luna octombrie.

Cei care nu au mai găsit acum bilete vor putea viziona „SEASIDE STORIES” în cursul lunii ianuarie. Îi invităm să vadă celelalte spectacole ale Teatrului de Stat Constanța, programate în săptămânile următoare, repertoriul nostru adresându-se spectatorilor de toate vârstele: „UNIVERSURI PARALELE” în 9 decembrie, „8 TAȚI” în 10 decembrie, „JOCURI ÎN CURTEA DIN SPATE” în 11 decembrie, „ÎNDOIALA” în 17 decembrie și „MECIUL DE COMEDIE. spectacol interactiv de improvizație”, în 18 decembrie”, transmit reprezentanții Teatrului de Stat Constanța.

Biletele pot fi cumpărate online, pe platforma Mystage.ro sau de la agenția de bilete a TSC din bulevardul Tomis nr. 97.


Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233