dobroge.tv

Live

Târgul de Crăciun și-a deschis porțile. Constănțenii sunt așteptați într-o atmosferă de poveste: „Îl avem pe Moș Crăciun care așteaptă copiii să facă poză cu ei”

01 decembrie 2022
Publicitate

Lumini, colinde, dar și mirosuri îmbietoare de vin fiert sau prăjituri. Așa arată târgul de Crăciun din acest an care s-a deschis seara trecută. Sutele de decorațiuni și ghirlande, dar și preparatele culinare pe care le veți găsi la căsuțe întregesc atmosfera de poveste. Nici colindele nu vor lipsi de la târg, iar pe cei mici Moș Crăciun îi așteaptă cu brațele deschise. Târgul va fi deschis timp de o lună.

Parcul Oleg Danovski a fost luminat seara trecută cu zeci de beculețe. Târgul de Crăciun și-a deschis porțile și ca în fiecare an mirosurile îmbietoare și atmosfera de poveste i-a uimit pe constănțeni.

În comparație cu ce a fost anul trecut, acum e deosebit. Mai luminos, jocuri mai multe, atmosfera e mai călduroasă”, spune o constănțeancă.

Ne-au atras mai multe lucruri. N-am putut trece pe lângă multe tarabe fără a achiziționa ceva și copiii pare că se distrează”, spune un constănțean.

„Arată foarte frumos, suntem foarte încântați că s-a organizat”, spune o constănțeancă.

„Ambianța, atmosfera. Lumea este mai veselă, nu mai este așa încruntată”, spune o altă constănțeancă.

Sarmale, jumări, cârnați, kaiser, slană și mușchiuleț piperat. Acestea sunt doar o parte dintre preparatele pe care le pot gusta cei care vin la târg.

„Produsul nostru special este mic-dog, mai avem quesadilla care este foarte gustoasă și hot-dog, sandvișuri cubaneze”, spune Andrei, comerciant.

„Burger de vită de pui, cartofi naturali, prăjiți cu parmezan. E destul de aglomerat, dar ne așteptăm să vină și mai multă lume”, spune Cezar, comerciant.

Sutele de decorațiuni și ghirlande, dar mirosurile de mirodenii i-au transpus chiar și pe cei mai serioși în copilărie.

„Așteptam să bem un vin fiert”, spune o constănțeancă.

„Cred că vin fiert în primul rând și multe dulciuri”, spune o altă constănțeancă.

„Cred că un vin fiert și niște dulciuri la nepoței”, spune o altă constănțeancă.

Nerăbdători, copiii şi părinţii deopotrivă au păşit pe tărâmul magic al Crăciunului. Brazii decoraţi şi draperiile de lumini au impresionat pe toată lumea.

Pe lângă preparatele tradiționale, vin fiert sau dulciurile, cei care vin la târgul de Crăciun cu cei mici se pot bucura și de alte atracții precum: caruselul. În acesta copii se pot da timp de două minute, însă vor plăti 10 lei, transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

De la târg puteți pleca și cu o amintire frumoasă.

Cei care vor să imortalizeze momentul târgului de Crăciun, pot face aici o fotografie. Pentru aceasta vor plăti 20 de lei, mai transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

„Îl avem pe Moș Crăciun care așteaptă copiii să facă poză cu ei, avem videoclipul 360. Persoanele pot sta pe el, să danseze frumos”, spune Ioana, comerciant.

Anul acesta la Târgul de Crăciun, veți găsi 37 de căsuțe și rulote.

„Mașinuțe pentru copii, avem dulciuri pe toate gusturile, mâncare sărată, tradițională, băcănie, casa lui Moș Crăciun. O scenă unde vom susține colinde timp de două ore”, a declarat Adrian Grecu, organizator Târgul de Crăciun Constanța.

Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 25 Decembrie. Programul va fi de miercuri până vineri în intervalul orar 16.00-23.00, iar în weekend între orele 12.00-23.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233