dobroge.tv

Live

Plimbare la 3 grade Celsius, pe faleza Cazinoului din Constanța

Plimbare la 3 grade Celsius, pe faleza Cazinoului din Constanța
02 decembrie 2022
Publicitate

Frigul de afară nu i-a făcut pe constănțeni dar și turiști să stea în case, așa că au ieșit la o plimbare pe faleza Cazinoului din Constanța. Au avut și ce vedea, marea a fost agitată și le-a oferit celor prezenți un spectacol relaxant, iar clădirea emblematică a orașului care se află în plin proces de reabilitare a putut fi admirată. Mulți dintre oameni au vrut să imortalizeze imaginea și în fotografii.

Marea este frumoasă și atrage privitorii indiferent de anotimp. Așa se face că oamenii au venit să o admire chiar dacă a fost frig afară. Pe faleza Cazinoului din Constanța am întâlnit și această familie care a fost îmbrăcată în port tradițional. Spun că este o tradiție pentru ei și nu simt frigul de afară.

Ca ei au mai fost și alți zeci poate chiar sute de oamenii care de-a lungul zilei au vrut să se relaxeze și să admire peisajele. Mulți dintre ei au vrut să imortalizeze momentele prin fotografii.

Chiar dacă temperatura nu depășește în acest moment 3 grade Celsius, mulți constănțeni, dar și turiști au venit să profite de ziua liberă și să se plimbe pe faleza Cazinoului din Constanța.

Dacă unii spun că vin zilnic să se plimbe pe faleza Cazinoului, alții profită de zilele libere pentru a ajunge la Constanța. Aceștia vin din mai multe orașe ale țării.

Oamenii au putut admira și clădirea Cazinoului din Constanța, emblema orașului, care a fost reabilitată parţial.

Lucrările de reabilitare ale Cazinoului din Constanța ar urma să fie finalizate în anul 2024. Atunci, atât constănțenii cât și turiștii care se vor plimba pe faleză îl vor putea admira în toată splendoarea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233