dobroge.tv

Live

Cool Challenge, provocare pentru zeci de tineri care au intrat în apa mării la 4 grade Celsius. Cei mai curajoși au rezistat mai bine de 30 de minute

05 decembrie 2022
Publicitate

Curaj, rezistență și o doză de nebunie. De asta au dat dovadă în weekendul care tocmai a trecut, peste 20 de tineri din Constanța și București. Aceștia au înfruntat temperaturile scăzute din aer și apa mării și s-au aventurat în larg. A fost vorba de o provocare care a fost lansată pe rețelele de socializare, iar temerarii nu au întârziat să apară. Timp de trei weekend-uri vor repeta figura, iar la final cei mai rezistenți vor fi premiați.

,,Cool Challenge” se anunță a fi o competiție extrem de interesantă, mai ales că de când a fost lansată provocarea, zeci de tineri și-au arătat dorința de a participa. Weekend-ul trecut pe o plajă din Constanța a fost forfotă. Curajoșii au renunțat la hainele groase de iarnă și le-au înlocuit cu celebrul șorț de vară.

„În aer cred că-s 4, după cât m-am uitat când m-am trezit azi dimineață. În ap mării sunt vreo 6. Eu asta fac în fiecare zi, de asta ne-am și gândit să facem acest eveniment cool”, a spus Andrei ȘTEFAN.

„În mare e a doua oară, dar am acasă o ladă frigorifică și mai fac. Sper să rezist vreo 4 minute în apă, dar, nu ştiu, sper să mă surprind”, a spus Cristi BODIU.

După primele minute, primii concurenți au început să cedeze și au ieșit din mare. Recunosc că nu prea au avut antrenament, dar sunt convinși că vor sta mai mult în următoarele zile de concurs.

„Eu vreau zilnic să mă expun frigului. Fac dușuri reci zilnic și stau cât mai mult 5-6 minute. Stau 10-15 min, mai ies, mai alerg, mai așa, mai intru 10 minute”, a spus Andrei COTEȚ.

Când au ajuns la mal, o parte dintre tineri abia se mai puteau ține pe picioare, iar cuvintele abia reușeau să le articuleze.

Cei mai curajoși au rezistat mai bine de 30 de minute. Și pentru a face față mai ușor temperaturilor scăzute, organizatorii le-au oferit concurenților vin fiert, țuică fiartă și ceai. De asemenea, au aprins și un foc de tabără.

Competiția se va desfășura pe parcursul a trei weekend-uri în perioada 3-18 decembrie. La final cei mai rezistenți vor primi și premii. Locul 1, denumit și premiul ,,Ursul Polar”, constă într-un abonament la SPA timp de un an în valoare 6.000 lei. Locul 2 va câștiga un curs de introducere în tainele kitingului. De asemenea, organizatorii oferă și un premiu de participare pentru cei prezenți în toate cele șase zile: un şezlong gratis pe perioada unei luni din vară, în valoare de 900 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233