dobroge.tv

Live

A început goana după bradul de Crăciun. Cei mai mulți dintre constănțeni îl preferă anul acesta pe cel natural

05 decembrie 2022
Publicitate

A început goana după bradul de Crăciun. Cei mai mulți dintre constănțeni îl preferă anul acesta pe cel natural. ,,Să miroasă în casă a brad”, susțin aceștia. În magazine este plin. Așa că oamenii au de unde alege. Nici prețurile nu sunt foarte mari. Acum depinde de ce căutați. Constănțenii vor scoate din buzunare între 40 și 150 de lei pentru un brad natural, în funcție de mărime. În schimb, pentru unul artificial putem scoate din buzunar chiar și 900 de lei.

A venit acel moment al anului când cu toții caută simbolul perfect al Crăciunului: BRADUL. În marile magazine, comercianții au expus deja pomii. Cei mai căutați sunt în acest an, cei naturali, pentru că spun constănțenii ,,nimic nu se compară cu mirosul de brad în casă”.

"Asta este datina Crăciunului. Să miroși bradul natural."

"Mirosul și tot ceea ce ține de imaginea de iarnă sau de munte. Ne-am mutat la țară și în ultimii ani ne-am luat câte un brad natural, pe care după l-am plantat în grădină."

Comparativ cu 2021, acum brazii naturali sunt mai scumpi cu câțiva lei, însă chiar și așa prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Anul acesta cine vrea să-și cumpere un brad natural va trebui să scoată din buzunar îmtre 40 lei și aproximativ 150 lei în funcție de mărire acestuia.

De cealaltă parte, există și constănțeni, pentru care pomul artificial rămâne cea mai bună soluție. Odată făcută această investiție, se pot bucura ani la rând de el.

"Artificial, este mai practic și nu face mizerie. Îl am de vreo trei ani probabil."

"Nu mai tăiem copaci."

Și aici prețurile variază în funcție de mărime, dar și de decorațiunile care sunt aplicate pe crenguțele bradului.

Cei care aleg un brad artificial vor scoate mai mulți bani din buzunare, mai ales dacă optează pentru unul deja încărcat cu decorațiuni. Prețurile acestora variază între 100 lei și poate ajunge și până la 900 lei.

Pentru cei care nu vor să cumpere brad în fiecare an sau țin la natură, pot alege unul în ghiveci pe care îl pot planta în grădină după sărbători.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233