dobroge.tv

Live

Ultimii turiști pe litoral

28 septembrie 2020
Publicitate

Suntem în extrasezon, dar asta nu înseamnă că pe plajă nu mai sunt turiști. Vremea este încă prietenoasă, prețurile sunt mici și oamenii se simt mai în siguranță, acum, când nu este aglomerație. Turiștii care mai sunt în această perioadă la mare au și nemulțumiri: terasele nu mai sunt deschise și au găsit mizerie. Mamaia, Eforie și Mangalia sunt stațiunile unde acum sunt cazați câteva mii de turiști.

În Mamaia, pe plajă, din loc în loc, încă mai sunt turiști. Sunt ultimele zile în care pot profita de mare, mai ales că unii nu au ajuns deloc pe litoral în acest sezon. Doi tineri ucrainieni, stabiliți în Slatina, au ales să vină în această perioadă în vacanță. Vor petrece toată săptămâna în Mamaia. E mai ieftin acum, iar condițiile pe care le-au găsit în hotel sunt excelente, spun turiștii.

Vremea cât de cât prietenoasă, prețurile mai mici, dar și siguranța acum, în contextul crizei sanitare, când pe plajă nu mai este aglomerație, sunt motive care i-au făcut pe turiști să vină la mare în extrasezon. Însă unii au fost și nemulțumiți. Cele mai multe terase s-au închis, iar pe plajă au găsit mizerie.

În această perioadă, pe litoralul românesc sunt, oficial, câteva mii de turiști. Cei mai mulți sunt cazați la hoteluri de 3 sau 4 stele, dar și în apartamente de vacanță.

Nu numai turiștii se bucură acum de plajă și briza mării. Constănțenii profită și ei, din plin, de liniștea de pe litoral.

În extrasezon, pe litoral apartamentele de vacanță se închiriază cu aproximativ 100 de lei pe noapte. Iar la un hotel de 3 stele, de pildă, 2 persoane achită pentru cazare și mic dejun în jur de 200 de lei. În această perioadă, turiști se mai găsesc în Mamaia, Eforie și Mangalia, conform datelor oficiale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233