dobroge.tv

Live

Invitație la teatru: piesa „Logodnă relativă”, pe scena Teatrului de Stat Constanța

18 ianuarie 2023
Publicitate

Patru oameni, două cupluri, o sumedenie de confuzii, de încurcături ale căror consecințe sunt prelungite la maximum. Sau altfel spus o „Logodnă relativă”. Piesa de teatru, care ar fi trebuit să aibă loc în luna ianuarie, a fost amânată pentru februarie. Este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și a relațiilor de iubire.

O comedie clasica englezească, în engleză titlul este ‹‹ Relatively Speaking››, de Alan Ayckbourn. E o comedie de situație, clasică, în care eu cred că ea crede că el crede că noi credem. Dar de fapt, nimic nu e ceea ce credem. O comedie clasică în care nimeni nu știe exact ce se întâmplă până la finalul spectacolului. E deschisă pentru întreaga familie, nu vor fi restricții de vârstă de niciun fel la acest spectacol, chiar e un spectacol de public. Sperăm să fie o comedie pe care să o guste cât mai multă lume. E un spectacol cu care sperăm să și mergem să jucăm în alte locuri din județ”, a declarat Erwin Șimșensohn, director Teatrul de Stat Constanța.

E o comedie spumoasă, sperăm noi, de situație, de întâmplări, de povești, de încurcături care pe parcursul desfășurării, în loc să se rezolve, se încurcă și mai tare. Și asta duce ca abia la sfârșit să aflăm care este situația relativ. Avem patru actori tineri. Este cumva o relație între doi tineri și două persoane mai în vârstă sau nu numai, nu știu sigur ce va ieși până la urmă. Important este să-l vedeți, să vedeți cât de frumos se încurcă ei, cât de adevărate sunt relațiile și ce poate ieși în urma unei încurcături pe care o putem păți cu toții”, a declarat Iulian Enache, actor și regizor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233