dobroge.tv

Live

Nemulțumire în Faleza Nord: un proprietar își îngrădește terenul pe unde treceau mașinile, dar și oamenii

29 septembrie 2020
Publicitate

Accesul în zona 3 papuci din Constanța ar putea fi aproape imposibil din vara următoare. După ce a fost pusă o barieră pentru că autoturismele mergeau până pe plajă, un proprietar își îngrădește terenul pe unde treceau mașinile, dar și oamenii. Nemulțumirea este cu atât mai mare cu cât zona ar face parte din Dosarul Retrocedărilor, iar acolo ar urma să fie construite 2 blocuri.

În cartierul Faleză Nord este forfotă. Proprietarul unei parcele care ar face parte din Dosarul Retrocedărilor își îngrădește terenul. Omul spune că trebuia să facă acest lucru dinainte de începerea sezonului estival, însă a ales să fie înțelegător cu localnicii și turiștii care trebuiau să ajungă pe plajă. 

Proprietarul mai susține că 15 ani i-a lăsat pe oameni să campeze sau să treacă cu mașinile pe un drum care ar fi fost făcut ilegal pe terenul său. Acum ar avea aprobarea municipalității să împrejmuiască terenul.

Însă decizia bărbatului îi nemulțumește pe oamenii care trec prin zonă. Mai nemulțumiți sunt însă locuitorii din Faleză Nord. De altfel reprezentanții a patru asociații de proprietari din zonă și-au expriamat înaintea municipalității revolta.

În zonă urmează să fie construite și două blocuri. Concret, chiar în zonele deja îngrădite sau care urmează să fie împrejmuite. În paralel, însă, pe rolul Curții de Apel Constanța există un proces în ceea ce privește terenurile ce ar trebui să revină municipalității. Următorul termen este pe 1 octombrie 2020.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233