dobroge.tv

Live

Zeci de constănțeni și turiști au sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române la Delfinariu

24 ianuarie 2023
Publicitate

Zeci de constănțeni și turiști au sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române la Delfinariu. Copiii, împreună cu adulții s-au bucurat de reprezentațiile artistice ale celor șașe mamifere, dar și de animalele din Microrezervație. De asemenea, au vizitat și Planetariul, dar și Acvariul. Mai mult, reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au suplimentat numărul de spectacole, iar la finalul zilei se așteaptă să fie vândute peste 1.000 de bilete.

Mai mulți turiști, dar și constănțeni au petrecut Ziua Unirii Principatelor Române la Complexul Muzeal de Științe ale Naturi. Cele șase mamifere au făcut un spectacol inedita pentru toți cei prezenți. Copiii au rămas uimiți de reprezentațiile artistice. Ni-Ni și Chen Chen, împreună cu cei patru delfini ucraineni și-au arătat talentul în fața spectatorilor.

Cele patru mamifere din Ucraina împreună cu vedetele de la malul mării, Ni-Ni și Chen-Chen, le-au arătat tuturor ce știu ele să facă. S-au jucat cu mingiile, au cântat și au dansat pentru cei care au venit să le vadă.

La fiecare giumbușluc făcut, cei șase delfini au smuls ovații și ropote de aplauze zecilor de copii și părinți veniți să-i vadă cum evoluează împreună.

Cei care au ales să sărbătorească Mica Unire la malul mării, au decis să vină la Delfinariu cu cei mici pentru a le crea câteva amintiri frumoase.

„Este foarte frumos, foarte intereasant. E a doua oară, erau mai mici când am venit prima oară. Suntem din București, am venit special pentru Delfinariu”

„Foarte frumos. Nu am mai fost, dar vom mai reveni cu siguranță. Suntem din București. Doar pentru asta”

De Ziua Unirii Principatelor Române la primul spectacol în sală au fost peste 300 de constănțeni și turiști, însă reprezentanții complexului se așteaptă ca la finalul zilei să fie vândute peste 1.000 de bilete.

„Am vrut să creăm o atmosferă mai specială, de aceea am suplimentat cu încă o demonstrație la ora 13.00. Ieri am avut peste 1.000 în total, speram că și azi să facem peste 1.000 în toate cele trei demonstrații. Nu numai Delfinariu s-a pregătit, ci și și Planetariu, la 9.45 a fost sala plină și așteptăm ca în continuare să fie la fel”, a declarat Iulian CĂLIN, director Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Pe lângă spectacolele cu delfini, oamenii au vizitat și Microrezervația Planetariul sau Acvariul. La Delfinariu prețul unui bilet este de 30 lei pentru aduți, 7,5 lei pentru elevi și studenți, iar copiii sub șapte ani au gratuitate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233