dobroge.tv

Live

Toamna se numără scumpirile

29 septembrie 2020
Publicitate

Toamna aduce scumpiri ale produselor alimentare cu peste 20 de procente, faţă de anii trecuţi. Din cauza secetei, prețúrile au crescut, în special la fructe și legume. Și pandemia de covid a contribuit la scumpirea produselor de bază. Din cauza situației economice pe care a generat-o, puterea de cumpărare a scăzut drastic.

Zacusca, dulceața sau murăturile ar putea fi doar o amintire, în aceast an. Dacă în trecut, odată cu venirea toamnei gospodinele luau cu asalt piețele, anul acesta situația este diferită. Alimentele mai scumpe îi fac pe oameni să se gândească de două ori înainte de a face cumpărături. Cei mai avantajați sunt oamenii care mai aveau în cămară provizii din anii precedenți.

Seceta din Dobrogea din această vară a făcut ca producția de legume și fructe să scadă drastic, iar consecințele au fost resimțite de buzunarele clienților. Și agricultorii au avut de suferit din cauza scumpirilor.

Experții în economie preconizează scumpiri și pentru lunile următoare. Banca Naţională a României a redus prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an la 2,8% procente.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233