dobroge.tv

Live

Diagnosticată cu o boală cumplită care ar putea să o ucidă, Ana nu-și dorește decât să-și opereze fetița care s-a născut fără urechi: „Fac orice să o văd sănătoasă înainte să mor”

Diagnosticată cu o boală cumplită care ar putea să o ucidă, Ana nu-și dorește decât să-și opereze fetița care s-a născut fără urechi: „Fac orice să o văd sănătoasă înainte să mor”
30 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Fac orice să o văd sănătoasă înainte să mor” - așa începe apelul disperat al unei mame ce trece prin momente cumplite. Ana este bolnavă de cancer, însă ea strânge bani pentru a-și opera fiica de doar opt anișori. Alexandra s-a născut dublă atrezie și microtie. Mai exact, nu are urechi și nu aude.

Ana nu se gândește nicio clipă la boala ei, ci numai la Alexandra. Operația micuței poate fi făcută la un singur spital din Statele Unite ale Americii, iar costurile sunt uriașe pentru familia greu încercată. În acest sens, pe pagina de Facebook Împreună salvăm vieți, a fost lansat un apel umanitar. Cei ce vor să ajute pot dona, cu mențiunea „Alexandra”: 

  • Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

Povestea Alexandrei

Fac orice să o văd sănătoasă înainte să mor. Sunt mama Alexandrei. Eu am cancer iar fetița mea s-a născut cu dublă atrezie și microtie, nu are urechi și nu aude. Înainte să plec din această lume, trebuie să știu că Alexandra va fi sănătoasă. Nu știu câte zile mai am, însă trebuie să lupt să o văd pe Alexandra sănătoasă, iar apoi Dumnezeu mă poate lua.

Există un singur spital în toată lumea care o poate ajuta pe fetița mea, este în Statele Unite ale Americii. Ei o pot opera, îi pot reconstrui urechile și canalele auditive, iar Alexandra mea va auzi și va fi sănătoasă. Costurile sunt uriașe, 198.000 dolari, și mă rog la Dumnezeu să-mi mai dea zile să reușesc să o văd operată. 

Noi suntem din Bacău, iar Alexandra are 8 anișori și este singurul meu copil, ea este raza mea de soare, ea este totul. E un copil atât de bun, atât de frumos…nu merită nicio clipă suferința pe care o duce. Îmi doresc să rămân lângă ea, să o văd cum crește, însă realitatea este că boala mea avansează și cel mai mult îmi doresc să o las sănătoasă, să aibă un viitor frumos. Îndrăznesc să pornesc această strângere de fonduri cu gândul că Dumnezeu lucrează prin oameni și va face un miracol să strângem banii pentru operațiile necesare Alexandrei mele.

Vă rog din tot sufletul să ne ajutați să strângem banii pentru operațiile Alexandrei. Este tot ce mai vreau de la viață. Vă mulțumesc pentru toată bunătatea voastră și vă doresc multă sănătate”, este mesajul Anei.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233