dobroge.tv

Live

Lucrările din campanie, abandonate după alegeri

30 septembrie 2020
Publicitate

Pe șantierul din fața Policlinicii 2 a rămas doar molozul. Nici urmă de muncitor. Lucrările de reabilitare a unei rampe pentru persoanele cu dizabilități au început săptămâna trecută. Calea de acces a fost distrusă, dar lucrările nu au mai continuat de 3 zile, practic de când s-au terminat alegerile.

În campania electorală s-au început lucrări, dar după aflarea rezultatului, acestea par a fi abandonate. Se întâmplă în zona Icil, unde autoritățile promiteau reabilitarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități. Trecătorii sunt revoltați și spun că este importantă refacerea ei cât mai curând.

Calea de acces pentru persoanele cu dizabilități care făcea legătura între Policlinica 2 și un centru de analize medicale, a fost distrusă și lăsată așa, pentru că muncitorii nu au mai apărut la locul șantierului.

Am încercat să obținem un punct de vedere și din partea Consiliului Județean, însă până la această oră nu am primit niciun răspuns.

Până când autoritățile vor relua lucrările și vor construi rampa atât de necesară pentru persoanele cu dizabilități, acestea nu vor putea beneficia nici de consultații medicale, dar nici de analize, întrucât nu vor putea ajunge în clinici.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233