dobroge.tv

Live

APEL UMANITAR

Constănțeni, o familie cu trei copilași are nevoie de noi! Au rămas fără un acoperiș deasupra capului chiar în mijlocul iernii: „A ars absolut tot ce aveau”

Constănțeni, o familie cu trei copilași are nevoie de noi! Au rămas fără un acoperiș deasupra capului chiar în mijlocul iernii: „A ars absolut tot ce aveau”
06 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O familie din localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu a rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa le-a fost cuprinsă de un incendiu. Mama, tatăl și cei trei copilași au privit neputincioși cum tot ce au agonisit până acum s-a făcut scrum. Toți cinci au rămas doar cu hainele de pe ei.

În acest sens, pe rețelele de socializare a fost lansat un aple umanitar pentru cei ce vor și pot să ajute, fie cu o sumă de bani, fie cu haine, îmbrăcăminte, alimente, rechizite pentru copilași sau chiar materiale de construcții. Donațiile în bani se pot face în contul: RO42BRDE140SV71034021400, beneficiar: Surlucianu Mihaela.

Copii au vârstele de 8, 12 și 14 ani sunt în clasele a I-a, a VI-a și a VIII-a. La încălțăminte, cel mic poartă 31-32, cel mijlociu 37, iar cel mare 44-45.

Fac un apel pentru toții oamenii cu suflet!!! A ars căsuța verișoarei mele Mihaela Surlucianu și Dorinel Sturluceanu de pe terenul de la PECO!!!

Familia reușise să construiască două camere în care locuiau cu cei trei copii!!! A ars absolut tot ce aveau!!! Au rămas cu hainele de pe ei !! Mama are arsuri pe mâna și picior iar tatăl intoxicație la căile respiratorii!!!

Toată familia e în afara oricărui pericol însă au nevoie de ajutorul nostru pentru ca au rămas doar cu hainele de pe ei!!! Toți cei care vor si pot sa ajute aceasta familie greu încercată cu orice!!! Haine, încălțăminte, alimente și dacă puteti și aveți materiale de construcție să poată să construiască cele două camere unde să poată locui familia!!!

Nr contract - 0747349634 Dorinel”, se arată pe rețelele de socializare.

În atenția prietenilor mei de pe Facebook. Din nefericire a avut loc un incendiu la noi în sat. În urma acestui incident o familie a rămas sub cerul liber. Sunt doi adulti și trei copii. Au scăpat ca prin minune dar au pierdut tot.

Pe acestă cale rog , ca cei care vedeți acest mesaj să încercați să îi ajutați cum puteți. Puteti lua legatura direct cu doamna Mihaela Surlucianu sau cu Dorinel Surlucianu.

Cei mici au nevoie de haine alimente sau lucruri pentru la școală. Cel mai mare ajutor ar fi cel financiar .

Vă rog să distrbuiți să ajungă la cat mai multe persoane și împreună să îi ajutăm pe cei care acum sunt la necaz”, este un alt mesaj


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233