dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Tatăl unui băiat agresat de doi copii şi-a făcut dreptate singur. Ceilalţi părinţi au anunţat Poliţia: ''I-au pus electroșocul la gât. Băiatul meu făcuse pe el, de frică''

23 februarie 2023
Publicitate

O ceartă între copii s-a transformat într-o bătaie în care au intervenit și părinţii. S-a întâmplat la Mihail Kogalniceanu în Constanța, unde un bărbat a vrut să își facă singur dreptate, după ce copilul lui s-a certat cu doi colegi de clasă. Părinții celor doi spun că tatăl celuilalt i-a bătut pe amândoi și i-a și curentat cu un dispozitiv electroșoc. Minorii agresați au avut nevoie de îngrijiri medicale și au certificat medico-legal. Scandalul e acum dosar penal. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoţional.

Mai mulți colegi de clasă s-au întâlnit în parcul din Mihail Kogălniceanu, după școală. Cearta începuse între trei elevi în timpul cursurilor, și a continuat în parc. Doi dintre ei l-au bătut pe un al treilea, iar scandalul a pornit când victima și-a chemat tatăl în ajutor.

“Când am ajuns acolo era tăvălit, peste ăsta al meu era unul mai mare.L-am luat pe cel care era peste copil, îl lovea, l-am luat de pe el , vă dați seama nu cu drgaoste. L-am luat mai, într-adevăr l-am zdruncinat un pic și pur și simplu l-am dat la o parte. L-am tras așa, l-am zguduit un pic și cu asta basta”, a spus Lucian MĂRCUŞ, tatăl agresor.

"A venit la mine și mi-a dat pumni în față, m-a pus jos și mi-a pus și electroșocul la gât”, a spus copilul bătut de bărbat.

Martori au fost toți ceilalți copii din parc, care au sunat acasă. N-a trecut mult timp și celelalte familii au ajuns la fața locului. Părinții descriu scene de groază.

"Băiețelul meu a sărit, pentru că sunt verișori primari, a sărit pentru verișorul lui, l-au luat și pe-al meu, l-au lovit, l-au aruncat peste bancă, este și julit. L-am găsit într-un final, era lovit la față. Acolo copilul a făcut pe el, când a văzut electroșocul s-a ferit, că dacă nu, l-ar fi prins mult mai mult”, a povestit Ramona CĂLIN, mama unei victime.

"Cu pumnii, cu picioarele, au scos electroșocul, i-au pus electroșocul la gât. Băiatul meu făcuse pe el, de frică”, a spus Ionel GRIGORE, tatăl unei victime.

Imediat după scandal, tatăl-agresor a dispărut. După ce s-au calmat, copiii și-au sunat părinții. În stare de șoc, oamenii i-au urcat în mașini și-au plecat la spital.

"Am hotărât să merg cu copilul meu la spital pentru că deja avea dureri de cap, era rău, era foarte speriat”, a povestit Manuela GRIGORE, mama unei victimei.

Cei doi minori bătuți sunt sub supraveghere. Medicii le-au recomandat părinților să-i urmărească atent în următoarele trei zile, iar politiștii au început să facă cercetări.

"Am fost sesizaţi de un bărbat de 36 ani cu privire la faptul că fiul său de 13 ani a fost agresat fizic de doi bărbaţi de 37 de ani", a declarat Olimpia CEARĂ, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Bărbatul care i-a bătut pe cei doi băieți este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe. În astfel de situații, este bine de știut că poate fi apelat numărul Telverde destinat victimelor violenței domestic, 0800 500 333.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233