dobroge.tv

Live

Constănțeni, Marco are mare nevoie de noi! Un îngeraș de doar doi anișori și nouă luni poate fi salvat cu ajutorul nostru

Constănțeni, Marco are mare nevoie de noi! Un îngeraș de doar doi anișori și nouă luni poate fi salvat cu ajutorul nostru
11 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și, în general, este marcată de zâmbete și fericire. Însă, pentru Marco, fiul agentului principal de poliție penitenciară Petre Alexandru, angajat al Penitenciarului Constanța-Poarta Albă, aceasta a fost umbrită de un diagnostic crunt. La doar doi anișori și nouă luni, micuțul suferă leucemie acută limfoblastică.

Petre Marco loan a fost diagnosticat în luna martie 2023 cu leucemie acută limfoblastică. Având în vedere starea avansată a bolii, cât și faptul că în țară tratamentul nu este imediat iar şansele de recuperare sunt mici, singura soluție la momentul actual este tratamentul la un spital din Roma, Italia.

Atât tratamentul, investigațiile cât și deplasările se preconizează că pot dura cel puțin 10 luni, costurile acestora fiind foarte ridicate, depăşind posibilităţile financiare ale familiei.

Astfel cei ce doresc să doneze unor sume de bani în scopul sprijinului financiar al familiei, în conturile deschise:

  • LEI: RO67RZBR0000060024400604, deschis la Raiffeisen Bank (Titular: Petre Alexandru)
  • EURO: RO26RZBR0000060024403573, deschis la Raiffesen Bank (Titular: Petre Alexandru);
  • REVOLUT: RO32BREL0005529609520100 (Titular: Petre Alexandru 0758043999).

Povestea lui Marco

Buna ziua, eu sunt Marco sau...Mărcuț cum îmi zic ai mei. Atât eu cât și Dami (fratele meu) ne-am născut sănătoși datorită mamei noastre care a trecut prin momente grele în sarcină pentru a ne cunoaște azi, te iubim mamii!

Povestea mea începe undeva în luna Noiembrie 2022 cand mi-am rupt piciorușul, fiind nevoit să stau cu el în gips o lună, zis și făcut! Însă după scoaterea lui, am așteptat să alerg cum o faceăm odată. N-am putut pentru că a început să mă doară spatele și nu știu de ce nimeni nu mă credea.... când mergeam la consult, toți spunându-mi că "n-are nimic...că se ridica el singur".

Așa au trecut aproape trei luni, timp în care am încercat orice tip de recuperare iar eu... tot nu mergeam. Pâna când am fost îndrumat să-mi fac niște analize mai amănunțite, pe data de 02.03.2023.

Analize care s-au dovedit a fi...raspunsul durerilor mele cumplite, așadar pe 07.03.2023 după transferul meu la Bucuresti, s-a constatat faptul ca am o "bubă" - leucemie acuta limfoblastică.

Eu nu știu nici acum ce-i aia, dar la câți litrii au curs prin venele mele în ultimele zile...cred că distracția va lua o pauză în viața mea!

Dar.... am găsit o soluție, plec în Italia pentru a mă trata la un spital din Roma. Vă las mai jos câteva cifre și litere pentru a-i ajuta pe părinții mei să continue drumul.

Vă mulțumesc, al vostru, Mărcuț


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233