dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Gala Femeilor Liberale: 10 doamne cu performanțe deosebite au fost premiate

13 martie 2023
Publicitate

Femeile liberale au fost premiate. 10 doamne cu performanțe deosebite în domenii lor de activitate au primit o plachetă pentru munca, devotamentul și determinare lor în carieră, precum și pentru implicarea în viața comunității. La evenimentul care a avut loc în weekend-ul care tocmai s-a încheiat au fost prezente și autoritățile locale și județene.

După 45 de ani am făcut cunoștință cu spotul ca practicant și mi-am dat seama că sportul înseamnă multă muncă și într-o societate care prețuiește din ce în ce mai mult timpul liber, munca înseamnă și multe sacrificii. Meriți recunoștință și aprecierea noastră pentru asta dar pe de altă parte sportul înseamnă mai multă disciplină, înseamnă să-ți depășești propriile limite”, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

Dacă am auzit bine spune că politica este mai mult adresată bărbaților. Cred că după performanța și prestațiile doamnei prim-ministru Thatcher și doamnei cancelar e greu să mai spună cineva în momentul de față că politica este apanajul bărbaților. Eu îmi doresc ca la cel mai înalt nivel PNL să fie mai multe femei și cred că așa ar fi mult mai mult echilibru”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233