dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. 15 doamne și domnișoare au fost premiate în cadrul „Galei Excelenței și Profesionalismului Feminin”

13 martie 2023
Publicitate

Femeile care au avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea anumitor segmente economico-sociale au fost premiate în cadrul „Galei Excelenței și Profesionalismului Feminin”. Au fost acordate trofee doamnelor și domnișoarelor care, prin profesionalismul și dedicarea lor, au adus plus valoare în mai multe sectoare de activitate, printre care învățământ, sănătate și mediul de afaceri. Concret, au fost oferite patru premii pentru întreaga carieră, nouă pentru domeniul în care activează acestea și două premii de excelență unei tinere aflate la început de drum în afaceri și unei studente. În total, au fost acordate 15 trofee.

Societatea noastră are nevoie de repere în administrația publică locală, de oameni onești, oameni care să aibă întreaga pricepere și dedicație sufletească pentru oameni. Societatea noastră are nevoie de profesori, repere, în așa fel încât cei care vor să acumuleze și să devină repere, să formeze caractere și oameni, au nevoie de repere din mediul academic. Societatea noastră are nevoie de oameni sănătoși, oameni care să fie dedicați, să empatizeze cu suferințele oamenilor și aici avem foarte mulți oameni din domeniul sănătății. Societatea noastră are nevoie de oameni care să le pese de oameni și aici avem oameni dedicați voluntariatului”, a declarat Mihai Lupu, președinte Consiliul Județean Constanța.

Vedem zi de zi din ce în ce mai multe femei, atât în administrația publică, în funcții de conducere, toate dând dovadă de determinare, de tenacitate și de creativitate. Sunt mândră că unul dintre domeniile care va fi astăzi premiat este mediul de afaceri și susținem în continuare că mediul de afaceri și agenții economici din Constanța sunt motorul unei economii prospere a județului”, a declarat Ruxandra Serescu, director Camera de Comerţ Industrie și Navigație Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233