dobroge.tv

Live

Oferte atractive pentru turiștii care vor să petreacă sărbătorile pascale pe litoral: „Prețurile pornesc de la 123 de lei pe noapte pentru două persoane”

16 martie 2023
Publicitate

Pentru 1.200 lei turiștii care aleg să petreacă sărbătorile pascale pe litoral primesc ouă roșii, cozonac, preparate tradiționale din carne de miel dar și spectacole atât pentru copii cât și pentru adulți. Toate acestea timp de patru zile cât durează minivacanța de Paște. Dincolo de toate acestea, turiștii se aleg, gratis, cu plimbări pe malul mării. Hotelierii și agenții de turism se așteaptă ca gradul de ocupare la hotelurile deschise de Paște să ajungă la 80%.

Rezervările pentru un sejur pe litoral de Paște au început deja la agențiile de turism și hotelurile care sunt deschise. La malul mării, tradițiile pascale am putea spune că sunt deosebite și asta pentru că aici oamenii iau „lumina de la malul mării”.

Observăm o creștere a cererii. Anul acesta putem spune vânzările merg la bine decât anul trecut, în aceeași perioadă. Sunt creșteri semnificative având în vedere că anul trecut Paștele ne-a prins chiar după debutul războiului din Ucraina și atunci cererile au fost scăzute, acum avem cam cu 40-50% mai multe cereri comparativ cu anul trecut”, a declarat Ionuț Nedea, manager agenție de turism.

De mai mulți ani, mai multe hoteluri de pe litoral, în special cele de 4 și 5 stele, pentru că sunt deschise tot timpul anului, lansează și oferte cu pachete speciale de Paște. Anul acesta, pentru hotelurile de 4 stele de exemplu, prețul unui pachet ajunge de la 1.200 lei de persoană. Vorbim aici despre trei nopți de cazare în hoteluri de patru stele, facilități pentru piscină SPA, dar și prânzul pascal și cina festivă în seara de Paște”, a declarat Corina Martin, manager agenție de turism.

De Paşte, pe litoral, vor fi deschise peste treizeci de hoteluri, mai ales cele care au centre spa și zone de relaxare, majoritatea din Mamaia și Eforie Nord.

Prețurile pornesc de la 123 de lei pe noapte pentru două persoane într-o vilă de 3 stele în Eforie Nord, ajung la 400 și ceva de lei e noapte în Mamaia care includ și servicii de masă, cină, prânz, masă festivă și cu acces la piscină și se duc undeva la 570 lei pe cameră pentru servicii all inclusive în stațiunea Mamaia”, a mai Ionuț Nedea, manager agenție de turism.

Hotelierii au pregătit pachete speciale pentru sărbători, ce includ mese tradiționale cu ouă roșii, cozonac și preparate din carne de miel, dar și activități pentru copii și momente de divertisment pentru adulți. Gradul de ocupare pentru perioada de Paște la unele unități de cazare este în acest moment de 40%.

Am pregătit un pachet de trei nopți cu prețuri care pornesc de la 2.570 lei sejurul, cu toate mesele incluse. Surprize în cameră la check-in, acces la Delfinariu și Microrezervație pentru fiecare persoană ce se cazează, primire cu pască și ouă roșii în noapte de Înviere, iar pentru prima zi de Paște am pregătit un prânz tradițional și o cină cu animație pentru copii și divertisment”, a declarat Elena Drăghici, manager hotel.

Turiștii pot opta pentru servicii doar cu mic dejun sau demi-pensiune și all inclusive. Le punem la dispoziție piscină cu apă încălzită. O cameră standard doar cu mic dejun este 250 pe noapte”, a declarat Iulian Tenie, manager hotel.

De asemenea, la agențiile de turism vacanțele și excursiile în țară, dar și cele în străinătate sunt și ele la mare căutare.

„Paștele este o sărbătoare religioasă foarte iubită și celebrată în România, mai mult în destinațiile de agro-turism, acolo unde tradițiile pascale sunt mai bine promovate și păstrate. Foarte mulți români aleg și destinații externe, în general în țări ortodoxe, spre exemplu vacanțe în Grecia sau în Cipru”, a mai declarat Corina Martin, manager agenție de turism.

Cei care vor ajunge de Paște pe litoral, se pot bucura, pe lângă serviciile puse la dispoziție de către hotelieri, și de plimbări de faleză, dar și vizite la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, la muzee sau la Acvariu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233