dobroge.tv

Live

Oferte atractive pentru turiștii care vor să-și petreacă minivacanța de Paște pe litoral: de la mese tradiționale, până la sesiuni de masaj

27 martie 2023
Publicitate

Vremea de primăvară i-a scos pe constănțeni pe malul mării în ciuda brizei răcoroase și a norilor sporadici de pe cer. În weekendul care tocmai s-a încheiat mercurul din termometre a urcat doar până la 13 grade, însă chiar și-așa împătimiții mării au admirat-o și s-au fotografiat cu ea. Hotelierii se pregătesc zilele acestea și așteaptă ca sute de turiști să le treacă pragul în minivacanța de Paște. Eforie Nord este stațiunea cea mai căutată, cu tarife de cazare care pornesc de la 62 de lei, pe noapte, de persoană.

E o primăvară capricioasă pe litoral, însa chiar și așa turiștii și localnicii au ieșit pe malul mării și pe plajă. Faleza Cazinoului și plaja Modern s-au animat la orele prânzului, cu plimbăreții îmbrăcați cu geci destul de groase.

„Este cam curent, e frig”, spune o constănțeancă.

„Am văzut înainte prognoza, totuși am plecat din București”, spune o turistă.

„Vremea e superba, e ok. 13 grade dar soarele totuși bate, acceptabil de bine”, spune un constănțean.

Pentru minivacanța de Paște, hotelurile de pe litoral pregătesc pachete speciale care includ mese tradiționale, cu ouă roșii, cozonac, preparate din carne de miel și proțap. Nu lipsesc nici activitățile de divertisment pentru copii și adulți.

Pentru perioada sărbătorilor pascale pe Litoral românesc vom găsi tarife foarte bune începând de la 62 de lei de persoană pe noapte la un hotel de 3 stele. Prețurile în stațiunea Mamaia de exemplu pentru un hotel care va oferi all-inclusive pleacă de la 576 de lei pe noapte”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Sunt și oferte mai ieftine, de exemplu la o vilă de trei stele din Eforie, tarifele pornesc de la 123 de lei pe noapte pentru două persoane, doar pentru cazare. Pachetele de trei nopți sunt de asemenea, cele mai vândute.

Am pregătit un pachet de trei nopți cu prețuri ce pornesc de la 2.570 lei/sejur în cameră dublă standard. Acest pachet include toate mesele, acces la Delfinariu și Microrezervație”, a declarat Elena Drăghici, manager hotel.

Vor fi deschise câteva zeci de hoteluri, mai ales cele care au centre SPA și zone de relaxare, cele mai multe la Eforie Nord și în stațiunea Mamaia. Reprezentantele sexului frumos sunt așteptate cu răsfăț pe măsură.

„Pentru doamne este ritualul candle oil un ritual special cu exfoliere corporală cu zahăr brun, urmată de un masaj cu ulei cald de la o lumânare special creată”, a declarat Costina Ciorbaru, manager SPA.

Și vecinii bulgari s-au pregătit. Hotelurile de trei și patru stele din Nisipurile de Aur au o ofertă pentru Paște pe care o păstrează și în aprilie și mai.

30 de euro, de persoană, all inclusive, pe zi, cu aqua parcuri, piscine interioare, piscine exterioare, locuri de joacă, gustările între mese, animație în limba română, staff în limba română în recepție și în restaurant. Turistul nostru se va simți ca acasă”, a declarat Angela Chirică, manager hotel Nisipurile de Aur.

Nu numai hoteluri, ci și baruri, terase, restaurante și cluburi vor fi deschise la jumătatea lunii aprilie. Oficial, vacanța de Paște ține patru zile și este cuprinsă între 14 și 17 aprilie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233