dobroge.tv

Live

''E dezastru oriunde te uiți''. Primii turişti sunt aşteptaţi pe litoral, dar lucrările din oraș sunt departe de a fi finalizate, viceprimarul Constanţei: ''V-aș recomanda puțin mai multă încredere în întregul produs Constanța''

01 aprilie 2023
Publicitate

Sezonul estival este pe cale să înceapă, iar primii turiști sunt așteptați pe litoral chiar de Paște. Pe de altă parte lucrările din oraș sunt departe de a fi finalizate. Așa se face că turiștii care vor alege stațiunea Mamaia ca destinație de vacanță vor fi întâmpinați de utilaje pe străzi, șosele decopertate unde șoferii sunt nevoiți să facă slalom pentru a evita gurile de canalizare, iar lista continuă. Constănțenii sunt nemulțumiți de felul în care arată orașul și cred că mulți turiști vor evita municipiul tocmai din acestă cauză.

Mai sunt aproximativ două săptămâni până la sărbătorile pascale, atunci când pe litoral vor ajunge primii turiști din acest an. Startul sezonului estival va fi dat, cel mai probabil, în minivacanța de 1 mai. Însă, turiștii care vor ajunge pe litoral și vor vrea să viziteze și orașul Constanța ori să meargă la mall – urile din oraș vor avea parte de un peisaj dezolant.

Traficul, mai ales la ore de vârf, devine un factor de stres pentru mulți șoferi. Mulți dintre constănțenii sunt nemulțumiți de felul în care arată orașul de la malul mării, un oraș care se dorește a fi turistic.

Unii consideră că vor fi turiști care vor evita Constanța și stațiunea Mamaia tocmai din cauza lucrărilor din oraș, a drumurilor aglomerate pe care șoferii trebuie să facă slalom pentru a nu își distruge autoturismele.

„E dezastru total oriunde te uiți. Oricum, deja turiștii înclină spre, cum să zic, stațiunile Olimp, Eforiile și așa mai departe. Acum le-au dat încă un motiv în plus să o facă”

„ Dezastru, fără cuvinte. Chiar și noi, localnicii, de multe ori ne e greu să plecăm de acasă, fie cu mașina personală, fie cu autobuzul, este acelaș lucru. Doar pe jos ce ne mai descurcă, cât ne mai țin picioarele”

Viceprimarul orașului spune că străzile pe care se lucrează în acest moment vor arăta mai bine la debutul sezonului estival.

„Știți, orașul Constanța nu stă doar în străzile din Constanța pe care mergem toți, avem foarte mult destinații pe care turiștii vor să vină să le vadă, dar deocamdată se merge și se călătorește pe străzile care sunt în renovare. Nu sunt făcute de dragul de a avea gropi ci sunt făcute pentru că sunt proiecte pe care împreună le facem și le facem pentru constănțeni și bineînțeles, pentru turiști. V-aș recomanda puțin mai multă încredere în întregul produs Constanța pe care împreună îl promovăm”, a declarat Ionuț RUSU, viceprimarul municipiului Constanța.

Rămâne de văzut ce părere vor avea turiști despre tot ceea ce vor vedea în orașul de la malul mării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233