dobroge.tv

Live

Ni-Ni, Chen-Chen și cei patru delfini din Ucraina au făcut spectacol în a doua zi de Paște

17 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Ni-Ni, Chen-Chen și cei patru delfini au făcut spectacol în al doua zi de Paște. Cei care au petrecut alături de ei nu au regretat niciun moment. Cele șase mamifere s-au jucat alături de antrenorii lor spre bucuria copiilor. Toate trucurile și giumbușlucurile lor au fost răsplătite cu aplauze. A urmat apoi o plimbare prin Microrezervație. Adulții și cei mici au făcut cunoștință cu animăluțele din curtea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Au făcut spectacol pentru constănțenii și turiștii care au vrut să petreacă a doua zi de Paște alături de ei. Ni-Ni, Chen-Chen și cei patru delfini din Ucraina au încântat din nou publicul cu trucurile lor.

Foarte frumoasă, mi-a plăcut foarte mult. Mi-a plăcut mult antrenorul băiat când l-a ridicat”, spune o fetiță.

Marușa, Veter, Kiki și Maia împreună cu vedetele de la malul mării, Ni-Ni și Chen-Chen, le-au arătat tuturor ce știu ei să facă. S-au jucat cu mingiile, au cântat și au dansat pentru cei care au venit să-i vadă.

A fost un spectacol așa frumos că o să spunem la toată țara să vină și ei aici. Am fost la leii de mare și acum la delfini. Spectacolul a fost foarte frumos. Avem și noi așa ceva, dar la voi este mai frumos”, spune o turistă.

„A fost foarte frumos și nu mă așteptam”, spune o fetiță.

Și nu au primit doar aplauze. Antrenorii lor, împreună cu conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța le-au pregătit și mici surprize. Iepurașul a venit și la cele șase mamifere.

„În zilele de sărbătoare, dar și în ziua când au sosit ei aici noi le facem câte un „tort” din gheață cu pește înăuntru, se aruncă pe apă, ei se joacă până descoperă peștele din interiorul gheței. Mai avem și gelatina care le place foarte mult, ceea ce îi face să fie mult mai receptivi”, a declarat Florin Mazilu, antrenor.

„Îi răsfățăm la modul mai multe jucării, mai multe cercuri în apă, mai multe obiecte plutitoare cu care să-și desfășoare bucuria de a se juca, mai multă atenție, poate, decât de obicei din moment ce nu a fost nimeni aici în demonstrație”, a declarat Iulian Călin, director CMSN Constanța.

În prima zi de Paște, Delfinariul a fost închis pentru public. Motiv pentru care delfinii și leii de mare au fost răsfățați ceva mai mult de antrenorii lor. Ba mai mult, au învățat și câteva trucuri noi.

„Exerciții sunt aproximativ la fel pentru că noi facem antrenamentele dar întradevăr de sărbători dăm demonstrații și exerciții sunt puțin mai multe și mai diferite, însă și cadourile, au și cadouri după aceste exerciții”, a mai declarat Florin Mazilu, antrenor.

„A fost închis în privința demonstrațiilor și a vizitelor dar personalul nostru specializat a venit la serviciu, împreună cu mine și cu alții pentru că animăluțele trebuie îngrijite iar principalul nostru obiectiv este bună starea animalelor”, a mai declarat Iulian Călin, director CMSN Constanța..

Până pe 30 aprilie cei care care vor dori să vadă vedetele Delfinariului vor scoate din buzunare 30 de lei sau 7,5 lei în cazul elevilor și studenților. Pentru demonstrațiile leilor de mare prețul este de 20 de lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi și studenți. Copiii până la 7 ani au intrarea gratuită.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233