dobroge.tv

Live

Exerciții simple pe care le putem face în sufragerie. Antrenorul de fitness Diana Pivniceru: „Putem să folosim un scaun, un taburet sau un obiect puțin mai înalt”

20 aprilie 2023
Publicitate

Mișcare putem face și în propria locuință. Chiar dacă nu aveți echipamentele necesare acasă, puteți să le înlocuiți cu diferite obiecte pe care le găsiți fie în sufragerie, fie în dormitor. Antrenorii ne recomandă ca indiferent unde ne aflăm să încercăm să facem sport. Este bine pentru sănătatea noastră, dar și dacă ne dorim să ne menținem în formă. Un exercițiu pe care putem să-l facem acasă, ne arată antrenorul de fitness Diana Pivniceru în materialul următor.

Știm cât de important este să faci mișcare în ziua de astăzi, știm că este indicat de toată lumea, de toți profesioniștii, de medici, de nutriționiști, de aceea o să vreau să vă arăt câteva exerciții care se pot face acasă pentru că nu toată lumea poate să ajungă sau are posibilitatea să ajungă într-o sală de fitness. Treaba este destul de simplă. Pentru al patrulea exercițiu putem să folosim un scaun, un taburet sau un obiect puțin mai înalt și putem să facem urcare și coborâre pe el. Facem 20 de urcări pe fiecare picior după care schimbăm”, a declarat Diana Pivniceru, antrenor de fitness.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233