dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Încă o poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate: Bursuc și-a găsit un stăpân iubitor

 CONSTANȚA. Încă o poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate: Bursuc și-a găsit un stăpân iubitor
26 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În cursul zilei de ieri, un domn a decis să facă o faptă bună și să adopte un cățel din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Acesta a sunat la adăpost pentru a solicita detalii privind condițiile de adopție. După obținerea informațiilor de la personalul de specialitate bărbatul a venit la padocul municipalității.

Aici, l-a întâlnit pe Bursuc. Nu a fost greu de ales pentru că imediat ce s-au văzut, ochii cățelului au sclipit de bucurie, făcându-se remarcat. Bătrânul a fost topit de drăgălășenia lui, fapt pentru care a hotărât să-l adopte și să-l introducă în familie ca membru cu drepturi depline.

Mulțumim constănțenilor că ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân și i invităm să fie alături de noi în continuare în campania “Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul tututor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate”, transmite municipalitatea.

Condiții privind procedura adopției:

  • prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;
  • dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;
  • acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de doi câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

  • luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;
  • joi - 09:30 - 17:30;
  • sâmbătă și duminică – închis.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233