Sezonul scufundărilor, în Marea Neagră
Temperaturile ridicate de la malul mării au fost un bun motiv pentru iubitorii de scufundări. Nici apa nu a fost rece, așa că temerarii au folosit costume ușoare de neopren. Cu toții s-au aventurat în adâncuri. Cine n-a fost tentat să vadă peştii în mediul lor natural, s-a limitat la plimbarea pe faleză.
Pe o vreme cu temperaturi de primavară-vară si fără vânt, apa mării este linişită şi lipsita de curenţi. Este perfectă pentru scafandrii de plăcere, și pentru începători și pentru avansați. Așa că amatorii de scubadiving au îmbrăcat costumele de scafandru și s-au aventurat în adâncuri.
„Ne bucurăm de fiecare zi însorită, de fiecare zi cu marea oglindă. Fugim de-acasă și intrăm puțin în apă. Ne bucurăm de imponderabilitate, ne bucurăm de natură”, a declarant un scafandru constănțean
În largul mării în fața Cazinoului, fundul apei coboară la 9 metri adâncime. Acolo poți să înoți printre bancuri de pești, să vezi căluți de
mare, ace de mare, crabi și melci uriași. Senzația e unică și greu poate fi descrisă în cuvinte. Experienţa scufundării este de neuitat.
„La 54 de ani m-am apucat de scufundări. M-am apucat târziu și-ncerc să recuperez. Dar e superb! Recomand tuturor!”, susține un alt scafandru.
Ideea acestui tip de turism este să promoveze ceea ce avem frumos din punct de vedere natural, ce specii trebuie protejate, într-un mod cât mai puțin invaziv. Si nu e vorba numai despre vietățile marine: scafandrii pot vedea și istoria antică, sub apă.
Vremea va continua să fie placută și săptămâna următoare și bună pentru scufundari la țărmul mării.
Eveniment
Externe
Sănătate
Educație
_1024x576.jpg)
Se decopertează și se asfaltează strada Baba Novac: restricții majore de trafic
-Trei-constănțeni-amendați-cu-90.000-lei-pentru-aruncarea-deșeurilor-pe-domeniul-public-(2).jpg)
Trei constănțeni, amendați. Și-au aruncat deșeurile pe domeniul public

Atenție, se întrerupe furnizarea apei în Costinești și Schitu
Violență în familie: un bărbat reținut pentru 24 de ore. A încălcat ordinul de protecție
L-ați văzut? Un bărbat a fost dat dispărut
Boris Brejcha, legenda muzicii electronice, în fața publicului din Cluj
PILDAS, proiectul numărul 1 în competiția FDI 2025, lansat oficial la Universitatea „Ovidius”
Mai multe


DESPRE GRIJILE VIEȚII


DE LA MOARTE LA VIAȚĂ


IUBIREA CARE UCIDE


APOSTOLIA MILENIULUI III


PUTEREA CRUCII


URMAREA LUI HRISTOS

