dobroge.tv

Live

IMAGINEA ZILEI. Mesajul unei fetițe la protestul cadrelor didactice din fața Prefecturii Constanța: „Mereu sacrificați, niciodată respectați”

31 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

„Imaginea zilei vine de la protestul desfășurat astăzi, 31 mai, în fața Prefecturii din Constanța, acolo unde sute de cadre didactice și-au cerut drepturile. Alături de profesori au participat și elevi. Însă, din mulțimea de oameni prezenți, cea care a ieșit în evidență a fost o fetiță care ținea în mânuțe o pancartă cu mesajul: „Mereu sacrificați, niciodată respectați”.

CITEȘTE ȘI: Sute de cadre didactice protestează în fața Prefecturii din Constanța: „Toată lumea trebuie să înțeleagă că am fost împinși să intrăm în această grevă”. GALERIE FOTO

Alte mesaje care au fost afișate la protest au fost: „Popor needucat, masă de manipulat”, „Educaţia salvează naţia”, „Ghinion, nu cedăm”, „Vrem salarii decente”, „Fără educaţie moare orice naţie”, „România educată = România eşuată”, „Elevii susţin profesorii, vrem şcoli dotate”, „Educaţia salvează naţia”.

Reamintim că în urma protestului de amploare ce a avut loc ieri în Piața Victoriei, liderii de sindicat au fost primiți în audiență de președintele Klaus Iohannis, însă nu s-au declarat mulțumiți, anunțând că greva va continua.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233