dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Mii de copilași prezenți la evenimentul „În curând, din nou Acasă”: activități sportive, premii, concerte și multe alte surprize, pe Stadionul „Farul”. GALERIE FOTO/VIDEO

CONSTANȚA. Mii de copilași prezenți la evenimentul „În curând, din nou Acasă”: activități sportive, premii, concerte și multe alte surprize, pe Stadionul „Farul”. GALERIE FOTO/VIDEO
01 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

De Ziua Copilului, micii constănțeni alături de părinți și bunici și-au dat întâlnire pe stadionul pe stadionul Farul din Constanța la evenimentul „În curând, din nou Acasă”. Potrivit municipalității, micuții au parte de activități sportive, premii instant și alte surprize. Muzica va fi asigurată de Discoteka, Guess Who și 3 Sud Est. Evenimentul a început la ora 13.00 și va ține până la ora 22.00.

Pe scenă au urcat și trei jucători de la Farul Constanța, căpitanul Ionuț Larie, Alexandru Buzbuchi și Daniel Bîrzu, care le-au transmis copiilor mesaje de ziua lor. Ulterior, a avut loc o sesiune de autografe.

După această manifestare, vor începe lucrările de demolare ale stadionului, urmând ca pe locul lui să se construiască o arenă nouă, modernă.

Ideea acestui eveniment prin care suporterii vor pleca cu amintiri de pe vechea arenă i-a aparținut consilierului local constănțean Ateș Casimceali.

„Prima vizită la stadion e poate una dintre cele mai frumoase amintiri din viața unui copil.

Conexiunea cu echipa fanion se axează în principal pe relația tată - fiu și îmi amintesc cu plăcere cum, coboram pe str. Primăverii la meciuri cu tatăl meu, vecinii și părinții lor, iar la ora respectivă pe toți ne unea un singur scop, victoria echipei Farul Constanța.

Am urmărit constant subiectul construirii unui nou stadion în Constanța motiv pentru care am propus organizarea unui eveniment prin care să marcăm acest moment deosebit pentru sportul rege.

Ideea mea a fost acceptată de Primarul Vergil Chițac și îmbrățișată de viceprimarul Ionuț Rusu, așadar în maxim o lună vom avea parte de un spectacol amplu înainte de demolarea stadionului.

Precum și la alte echipe unde a avut loc acest proces, suporterii vor putea pleca acasă cu scaune de pe stadion, bucăți de gazon, poze cu foști sau actuali jucători.

Poate pot părea subiectiv, dar am curajul să spun că Dobrogea a dat cele mai mari nume în sportul românesc motiv pentru care suporterii trebuie să susțină în număr cât mai mare echipa FC Farul Constanța, care va fi prezentă la eveniment atât cu legendele clubului, dar și cu tânăra, performanta și ambițioasa echipă din acest sezon.

Am schițat cu viceprimarul Ionuț Rusu un număr considerabil de surprize, care vor transforma spectacolul într-o zi memorabilă pentru toți iubitorii sportului”, este mesajul de pe Facebook al lui Ateș Casimceali.


Sursă foto/video: Dobrogea TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233