dobroge.tv

Live

Ziua Copilului, sărbătorită de ucrainenii din Constanţa

01 iunie 2023
Publicitate

Și la centrul Comunitaria din Constanța copiii ucraineni au avut partea de mai multe activități. Au pictat, au desenat și au participat la ateliere de lucru manual, precum și la pictură pe față și modelare de baloane. Însă, cea mai mare distracție a fost la vânătoarea de comori. Cei 200 de copiii au primit la final și un mic premiu.

Aproximativ 200 de copii ucraineni au participat la un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Copilului și la numeroase alte activități educative și recreative.

În cadrul acestei acțiuni, șapte grupe de copii au pictat, au desenat cu cretă pe trotuar și au participat la ateliere de lucru manual, pictură pe față, modelare de baloane, proiect științific, competiții sportive și chiar la o vânătoare de comori.

Prin acest eveniment, organizatorii și-au dorit să aducă un zâmbet copiilor ucraineni fugiți din calea războiului și aflați la distanță de tați, bunici sau frați mai mari. De asemenea, cei mici, dar și cei mai mari au participat și la jocuri de dezvoltare psihologică.

La final au asistat împreună cu părinții și coordonatorii la un spectacol în aer liber, în fața centrului, cu micile talente care se dezvoltă aici.

În timpul concertului a avut loc și o tombolă, astfel încât fiecare copil participant a primit câte un mic premiu. Evenimentul face parte din Programul Constanța pentru Ucraina desfășurat de Centrul pentru Resurse Civice la Centrul Comunitaria.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233