dobroge.tv

Live

Pompier, jandarm sau polițist pentru o zi. Sute de copii însoțiți de părinți au mers în Piața Ovidiu pentru se întâlni cu pompieri, polițiști, paramedici SMURD și jandarmi

01 iunie 2023
Publicitate

Autospeciale de stingere cu apă și spumă, ambulanțe SMURD, autoscara, motociclete, mașini, armament și robotul pe care polițiștii îl folosesc atunci când există o amenințare cu bombă. Toate au fost astăzi admirate de copii în Piața Ovidiu. Au aflat povești captivante din misiunile executate de pompieri, jandarmi și polițiști. Au avut parte și de o surpriză: cei mici au făcut cunoștință cu câinii special antrenați care îi însoțesc în cele mai dificile misiuni.

Pompierii, polițiștii, paramedicii SMURD și jandarmii au pornit pe 1 iunie în misiunea vieții lor. Sute de copii însoțiți de părinți au mers în Piața Ovidiu pentru a afla mai multe despre ce înseamnă să lucreze pe o mașină de poliție, pe o ambulanță sau pe o autospecială de pompieri.

Bucuria fiecăruia s-a citit imediat pe chip atunci când i-au văzut pe pompieri. Însă, ceea ce i-a atras cel mai tare a fost însă mașina de intervenție, dar și autospecialele SMURD. Ba mai mult, cei mici au putut învăța și câteva măsuri de prim-ajutor.

Și nu sunt sigurele lucruri pe care le-au văzut joi copiii. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au venit în Piața Ovidiu și cu mascota lor. Așa că, rând pe rând, cei mici au îmbrăcat costumul „ursulețului pompier”.

Cei mici au văzut de aproape și robotul pe care polițiștii îl folosesc atunci când există o amenințare cu bombă. De asemenea, au făcut cunoștință și cu câinii special antrenați care îi însoțesc pe oamenii legii în cele mai dificile misiuni.

Cei mici nu au plecat de la eveniment cu mâna goală. Au primit diplome și dulciuri din partea autorităților de la malul mării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233