dobroge.tv

Live

O plajă din Constanța s-a transformat într-un tărâm de poveste. Surprize, concursuri, jocuri, ateliere de creație, mascote, baloane și personaje din basme

01 iunie 2023

O plajă din Constanța s-a transformat într-un tărâm de poveste. Surprize, concursuri, jocuri, ateliere de creație, mascote, baloane și personaje din basme. Toate pentru copiii și părinții care au ales să petreacă Ziua Copilului la… plajă. Prezenți au fost și mai mulți prichindei din Ucraina care s-au distrat și au lucrat împreună cu copiii români.

Publicitate

Pictură cu nisip colorat, modelaj lut, pictură de ceramic și tatuaje. Acestea au fost doar o parte dintre activitățile de care s-au bucurat copiii care au venit joi cu părinții pe una dintre plajele din Constanța.

De la eveniment nu au lipsit nici atelierele de slime. Este vorba de acea „jucărie”, să-I spunem, ce se găsește sub o serie de variante, unele cu multe culori, sclipici și nu numai. Seamănă cu plastelina însă este mai moale, lipicioasă și gelatinoasă.

Prezenți la activitățile pe de plajă au fost și 40 de copii ucraineni.

Activitățile au continuat cu: cantoj maritime, programare și robotică, cadorui și jocuri amuzante. Iar în această seară, cei mici dar și cei mari vor urmări în aer liber filmul Sing 2.

Intrarea a fost gratuită.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Lumina lui Hristos

DAȚI-LE VOI SĂ MĂNÂNCE!

Lumina lui Hristos

NEGAREA EVIDENȚEI

Lumina lui Hristos

SENSUL SUFERINȚEI

Lumina lui Hristos

NOI CUI SLUJIM?

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233