dobroge.tv

Live

Minivacanţa de 1 iunie a atras mii de turişti la mare. Mamaia este cea mai aglomerată zilele acestea: ''70.000 de turişti de Rusalii noi nu am mai avut de mulţi ani''

01 iunie 2023
Publicitate

Minivacanţa de 1 iunie a atras mii de turişti la mare. Majoritatea sunt părinţi care au vrut să le facă celor mici o bucurie, mai ales că mai sunt două săptămâni până la vacanţa mare. Cei care au ales litoralul românesc ca destinaţie de vacanţă au şi un avantaj: vremea este ca în plin sezon însă preţurile sunt la jumătate.

Este prima zi a minivacanţei de 1 iunie şi spre bucuria celor mici, mulţi părinţi au ales să le facă o supriză şi să-i aducă la mare, de ziua lor. Pentru că au parte de vreme de plajă şi apă caldă, au fost lăsaţi să se bălăcească în voie.

Pentru că marea încă nu s-a încălzit foarte bine, mulţi părinţi au ales piscinele hotelurilor gen all-inclusive. Animatorii le-au oferit micuţilor tot ce-au vrut de la patreceri în bazin până la dulciuri de toate feluri, jocuri şi jucării. Şi toată lumea a fost fericită.

„Mai târziu se va deschide şi miniclubul acolo unde le-am pregătit un program speical cu magie, cu jocuri cu distracţie în aşa fel încât părinţii să se poată bucura şi ei în fiecare seară de programele de divertisment”, a spus Iulian TENIE, manager hotel.

„Avem informaţii că-n Bucureşti nu mai sunt locuri nici în picioare la tren, autostrada e plină, deci probabil că în câteva ore va veni o maree de turişti”, a spus Lucian MARCU, administrator de plajă.

Atmosfera de vacanţă a fost şi pentru părinţi, pe toate plajele din staţiuni. Mamaia este cea mai aglomerată zilele acestea. Cei care au venit pe litoral s-au bucurat de preţuri mici. Mai sunt doar trei săptămâni de reduceri la tarifele de cazare, pentru că programul „Litoralul pentru Toţi” ține până pe 18 iunie.

„Aşteptam peste 70.000 de turişti la mare în staţiunile de pe Litoralul românesc în aceste zile 70.000 de turişti de Rusalii noi nu am mai avut de mulţi ani, trebuie să spunem acest lucru; vremea ne ajută foarte mult”, a spus Corina MARTIN, preşedinte de onoare Asociația RESTO .

Meteorologii au şi ei veşti bune: vremea frumoasă ține până la sfârşitul săptămânii viitoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233