Live

Mijloacele de transport în comun, la fel de aglomerate și în pandemie

Pandemia a schimbat regulile și la transportul în comun. Masca a devenit obligatorie, la fel și distanțarea socială. Însă există trasee care încă sunt aglomerate, chiar și după noile reglementări. Oamenii preferă să se înghesuie, în loc să aștepte câteva minute, deși asta i-ar putea costa sănătatea.

publicat pe 15 octombrie 2020
Roxana Dumitrică

La orele amiezii, în stațiile CT BUS vedem puhoi de lume. Nu toți oamenii poartă masca, deși așa prevede legea, deoarece vorbim despre un spatiu în care distantarea socială nu este posibilă.

După înăsprirea controalelor, oamenii au început să fie mai atenți cu purtarea măștii în mijloacele de transport în comun însă, acestea sunt în continuare aglomerate și oamenii nu respectă regulile de urcare și coborâre.

Nici accesul în autobuz nu se face regulamentar. Chiar dacă doar prima ușă este destinată urcării, călătorii se îmbulzesc la toate cele trei uși ale mijloacelor de transport în comun

CT BUS încurajează publicul călător să evite pe cât posibil deplasările, dacă nu este o urgență. Autobuzele au fost dotate cu dezinfectant pentru mâini. Normele pe care oamenii trebuie să le respecte rulează pe ecranele din fiecare autobuz al CT BUS.

Etichete:   ct bus aglomeratie

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233