dobroge.tv

Live

Scandal de la un bloc care urmează să fie construit în Faleză Nord: ''Acest bloc va fi la un metru și jumătate de celălalt''

20 octombrie 2020
Publicitate

Felul haotic în care se construiește în Constanța este o problemă cu care locuitorii orașului se confruntă de ani de zile. Unul dintre cartierele în care se construiește, se pare, fără niciun fel de regulă, este Faleză Nord. Un bloc de 5 etaje ar urma să apară foarte aproape de alte construcții. Constănțenii care locuiesc în zonă se opun investiției și au făcut sesizări către autoritățile locale.

Piața imobiliară a cunoscut o adevărată expansiune în Constanța în ultimii ani. Dezvoltatorii investesc constant în mai toate zonele orașului. Dacă aceștia au de câștigat, locuitorii nu sunt întotdeauna mulțumiți de proiectele care apar în apropiere de locuințele lor.

Faleză Nord este unul dintre cartierele Constanței preferate de dezvoltatorii imobiliari. Dovadă stă și un viitor bloc ce urmează să fie realizat foarte aproape de alte construcții.

Gândiți-vă că acest bloc va fi la un metru și jumătate de celălalt și va avea cinci nivele”, spune o constănțeancă.

Mai exact este vorba despre un bloc pe care doi constănțeni vor să îl construiască pe un teren delimitat de străzile Pescarilor, Cașin, Unirii, Locotenent Gh. Economu și Maior Șofran din cartierul Faleză Nord.

Oamenii care locuiesc în zonă se opun investiției și spun că din vară au făcut sesizări către autoritățile locale cu privire la viitoarea construcție. Constănțenii spun că nu vor mai avea locuri de parcare și că viitorul bloc va fi prea apropiat de cele existente, care, la rândul lor, ar fi fost construite haotic.

Am făcut și către Primărie, am vorbit și la Serviciul de Urbanism și am primit un răspuns că deocamdată a fost numai un plan urbanistic zonal, dar că respectă regulamentul, ne-a spus doamna arhitect”, mai spune constănțeanca.

O asociație întreagă de proprietari se opune investiției. Oamenii ar vrea spații verzi, un loc de joacă pentru cei mici sau locuri de parcare, mai ales că zona este deja sufocată de mașini. Constănțenii se plâng și de blocurile ridicate în zonă în ultimii ani.

Dacă dumneavoastră considerați că aici încape un bloc cu cinci nivele.. acestea au pornit toate de la P+2. Uitați acesta cât este. Fără niciun loc de parcare. Noi suntem aici din 1990”, spune femeia.

Pentru viitorul bloc care va fi construit în zonă ar urma să fie amenajate și 21 de locuri de parcare, potrivit proiectului. Constănțenii pot să își exprime observațiile către Primărie cu privire la investiția din Faleză Nord până pe 8 noiembrie 2020.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233